| Temat Zamknięty przez: patrikos23 |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Micechal | |
|
| Witam. Nie moge zlamac mojego telefonu. Mialem wersje 200.x.x i bardzo latwo sie zlamala. Po aktualizacji nie umiem tego zrobic. Helloox 2.03 zacina sie przy Installing root cert. Metoda manualna nie daje efektu. Wszystko sie udalo, ale nie ma efektu. Roompatcher nie instaluje sie, wyskakuje jakis blad ze nie udzielono dostepu do jakichstam plikow. Czy ten system da sie zlamac? |
||
| Laki1231 | |
|
| http://symbiane.pl/hack-i...-s3-vt19051.htm Proszę wszystko jest na forum, jak nie znajdziesz pliku z hakiem napisz ja Ci taki zrobię. _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Micechal | |
|
Nie ma tam pliku dla mojego telefonu ani zadnego do 500.21.009 _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Poczekaj 2h bo nie wyrabiam chwilowo i ci zrobię plik z hakami. _________________ |
||
| DSV | |
|
| Ale hellooxem na pewno się da. Spróbuj z parę razy zainstalować i w pamięci telefonu i na karcie. | ||
| Micechal | |
|
| Reinstalowalem juz z 5 razy. Wersja 2.04 zacina sie przy Applying patches, bez roznicy czy na karczie czy na wewnetrznej. A wersja 2.03 zatrzymuje sie przy Installing root cert i automatycznie instaluje sie na wewnetrznej. _________________ |
||
| Jack | |
|
| Sformatuj telefon i zrób to na czystym telefonie _________________ |
||
| Micechal | |
|
zresetowalem telefon i nadal to samo _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Nie działa ja Ci zrobię plik już się pakuje jeszcze tylko na serwer wrzuce;) jakieś 45min myśle;) _________________ |
||
| Micechal | |
|
| to bedzie zmodyfikowana wersja softu 500.21.009? I po prostu wgram to do telefonu? _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Tak wszystko to samo tylko aplikacja RoomPatcher dodatkowo. Jaki masz RM telefonu?? _________________ |
||
| Micechal | |
|
| Co to jest RM? 437 No i zmienilem product code, bo mialem z sieci 3 i nie pokazywal aktualizacji. Zmienilem na domyslny e63, uzylem NSS. Moze zmienic spowrotem? |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Sprawdź jakiego symbiana posiada twój telefon.Lista aktualna na dzień 12.06.2011 |
Pozostałe | Laki1231 | |
Znasz melodie, a nie wiesz co to za tytuł? |
Szukam | Laki1231 | |
[Nokia 500] Po aktualizacji do belle, telefon nie włącza się |
Pytania i Problemy z telefonami | karolscania | |
[E63] Mapy (nie nawigacja) |
Szukam | Micechal | |
[E63] Nie widać folderów systemowych |
Pytania i Problemy z telefonami | dawidszyroki | |
[E63] Nie mogę kopiować plików |
Pytania i Problemy z telefonami | dawidszyroki | |
[E63] Komputer nie czyta karty pamięci |