| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Micechal | |
|
| Witam. Być może nie jest to wirus a ja tylko niepotrzebnie tu piszę, ale do rzeczy. Telefonu używam w trybie offline gdy chcę się łączyć z Palringo, ponieważ nawet jeśli wybieram WIFI to i tak ciągnie mi kasę z konta. Na palringo trochę posiedziałem i wyłączyłem. Potem włączyłem Operę Mobile i TTpod 3.80 Beta 2. Słucham sobie muzyczki i przeglądam neta, a tu głośne ,,Ding Dong, Ding Dong", ale nie przejąłem się tym na początku, bo w tle działał telewizor, więc mogło to być z telewizji. Było już późno, więc wyłączyłem tv i telefon i poszedłem spać. Gdy się obudziłem, włączyłem telefon (znowu offline) i potem tylko operę i znowu 2 razy bardzo głośne ,,Ding Dong". Boję się że to może być jakiś wirus. Może to lamerskie, ale wystraszyłem się i od razu wyjąłem baterię Z góry dzięki za pomoc. |
||
| Jack | |
|
| Jakie programy działają Ci w tle _________________ |
||
| Micechal | |
|
| DuDu Recorder Dodam jeszcze, że ostatnio instalowanym programem był TTpod 3.80 Beta 2 |
||
| Jack | |
|
| To dudu tak Ci pika. Wywal go a zobaczysz efekt _________________ |
||
| Micechal | |
|
DuDu mam już długo i nie pikało, a poza tym to nie pika tylko głośne, potężne Ding Dong. I to się dzieje nie w trakcie rozmów tylko kiedykolwiek. O tym że DuDu pika w trakcie rozmowy to wiem i mi to nie przeszkadza _________________ |
||
| ziomek | |
|
| Micechal zrób kopie zapasową i hard format to najszybsze i skuteczne wyjście . _________________ |
||
| Micechal | |
|
Nie mam jak zrobić kopii zapasowej, bo nie mam kabla USB, a kopia karty mi nie wystarczy, ponieważ mam trochę aplikacji na wewnętrznej Może to mój telefon informuje mnie że siedzę na Offline? Tak jakbym zapomniał i mi przypomina żebym wyłączył. Możliwe coś takiego? _________________ |
||
| Jack | |
|
Opis:
Niemożliwe _________________ |
||
| Micechal | |
|
| No to ja nie wiem co mam robić, nie chcę hard resetu bo stracę wszystko. Może zainstaluję NetQin Antywirus i zobaczę czy wykryje wirusy? _________________ |
||
| Jack | |
|
| Micechal, Spróbuj, aczkolwiek to na pewno nie jest wirus bo nie ma ich na symbiany _________________ |
||
| Micechal | |
|
| Chyba są, bo czytałem o nich, a poza tym to po co byłyby antywirusy na Symbiana. (nic nie sugeruję tak mi się tylko wydaje) A jeszcze mi się przypomniało, że instalowałem jeszcze UCplayer EN wykrył aktualizacje, pobrał i teraz mam 2. Jeden EN drugi CN |
||
| ziomek | |
|
| Powiem tak wszystkie aplikacje które masz na telefonie wyszukasz w pare minut w internecie nawet na naszym forum . instalacja tych aplikacji to max 30 minut pewnie o wiele mniej . zrób hard reseta i powgrywaj sobie na nowo aplikacje . _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Dwa ekrany AMOLED, dwa rdzenie, dwie karty SIM i jeden Andro |
Newsy | Laki1231 | |
[N95] Jak zwiększyć głośność i jakość głośnika ? |
Pytania i Problemy z telefonami | Energy917 | |
Temple Run pobrano już 36 milionów razy! |
Recenzje Gier i Aplikacji | xJAmaTOx | |
Nosił wilk razy kilka, ponieśli i wilka, czyli Apple pokonan |
Newsy | Laki1231 | |