| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| nowaczek12 | |
|
Witam serdecznie, mam mały problem jak włączam telefon to wyskakuje mi od razu instalacja w toku zaraz po tym powiadomienie ze nie mozna dokonczyc instalacji z karty, Do pozostałych apliakcji użyj menadżera aplikacji. Jezeli taki temat juz byl to bardzo przepraszam ale szukalem i nie moglem znalesc pomozcie co najlepiej zrobic ;/?? |
||
| Jack | |
|
| Musisz mieć złamany system abym mógł Ci pomóc. Posiadasz takowy? _________________ |
||
| Meler | |
|
| wejdz w manager aplikacji i pokolei usuwaj znajdujące się tam programy (w nazwie zwykle będą miały litery i liczby) | ||
| ziomek | |
|
| prawdopodobnie aplikacje były zainstalowane na innym telefonie a potem została karta pamięci przeniesiona do twojego telefonu lub po prostu robiłeś format {hard reset} telefonu co spowodowało że pliki aplikacji i log zainstalowanych aplikacji znikł co oznacza że już ich z karty raczej nie wydobędziesz . najszybszym wyjściem byłoby po prostu sformatowanie karty powinno pomóc . to tylko teoria ale na 80% jest słuszna _________________ |
||
| Meler | |
|
sformatowanie napewno pomoże ale po co tracić dane |
||
| Jack | |
|
| Nie trzeba formatówać ani usuwać z men.aplikacji bo w moim wypadku ukazywał się komunikat nie można usunąć więc wystarczy usunąć wszystkie plik z folderu e/private/10202dce z końcówka .sis _________________ |
||
| ziomek | |
|
| a więc są trzy rozwiązania jedno o którym mówił meler ; wykasowanie poprzez mng.aplikacji - skuteczne ale bardzo powolne rozwiązanie numer dwa to o którym mówił jackson - znacznie szybsze rozwiązanie i rozwiązanie numer 3 czyli moje zrobić format - najszybsze lecz wiąże się z utratą plików ale ma dobrą stronę że pozostałości po dawnych aplikacjach ci się usuną bo przecież z łatwością możesz zrobić kopie zapasową potrzebnych danych . _________________ |
||
| nowaczek12 | |
|
wielkie dzieki chlopaki chyba zrobie tak ze sformatuje wszystkie dane z karty pamieci, a co zrobic zeby tez telefon sformatowac tzn zeby byl jak z salonu?? Najbardziej bedzie mi szkoda nawigacji garmin ktora instalowalem godzine;( jeszcze raz wielkie dzieki nie spodziewalem sie az tylu postow pozytywnie zaskoczony jestempomoglo, w sumie w trosce o moja nawigacje be ktorej ani rusz zaczalem usuwac rzeczy z M aplikacji i pewnie zarowno jak i ku mojemu zdziwieniu tak i waszemu problemem byl slownik, jak wiecie w E 63 jest slownik tylko ze ang -ang a ja doisnatlowalem jezyk polski i przez to mi sie wlaczala ta instalacja w toku problem znikl WIELKIE DZIEKI ziomek//nie flooduj |
||
| Meler | |
|
| Wystarczy wykonać HARD RESET. Czyli przy wyłączonym telefonie wcisnąć i przytrzymać do mrugnięcia napisu nokia klawisze *+3+zielona słuchawka+ włącznik | ||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Instalacja w toku... |
Pytania i Problemy z telefonami | konraq | |
[N500] Low memory przy włączaniu aparatu |
Pytania i Problemy z telefonami | Qabrix | |
[C7] Niepoprawny błąd przy włączaniu oryginalnej mapy |
Pytania i Problemy z telefonami | maska13 | |
[Nokia 500] Wibracja przy włączaniu blokady ekranu. |
Pytania i Problemy z telefonami | Robek | |
[e63] Niebezpieczna aplikacja przy jej instalacji |
Pytania i Problemy z telefonami | mundol | |
[N97 mini] Włączanie telefonu przy zepsutym włączniku |