| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| dawidszyroki | |
|
| Problem mam taki ze nie podobają się mi standardowe ikony noki e63, dlatego pobrałem paczkę ikon z noki n95 w formacie .mif Oczywiscie nie mogę ich skopiowac na dysk Z, dlatego skopiowalem na dysk C:/resources/apps robię reset i dalej nic, i dlatego muszę je wkleić do dysku Z:/resources/apps Jest jakiś sposób na podmianę ikon ? Kolejny 'Kłopot' powędruje do kosza bez ostrzeżenia. Ostatni raz to poprawiam // Jackson _________________ |
||
| chucky | |
|
| nie da się skopiować pików na dysk Z bo jest on tylko do odczytu, jeśli chcesz podmienić ikony na nowe to musisz mieć jeszcze patcha : http://symbiane.pl/emulac...sku-c-vt247.htm edit: możesz też użyć programu Menu Editor, można nim podmieniać ikony aplikacji i zmieniać ich nazwy Linków prowadzących do forum nie kodujemy.//patrikos23 _________________ |
||
| dawidszyroki | |
|
| mialem to ale patch nie uruchamial sie automatycznie, w rompatcherze jest funkcja auto on ale cos jest z nia nie tak _________________ |
||
| chucky | |
|
| spróbuj tego programu Menu Editor, w nim można zmieniać ikony aplikacji _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Bo roompatcher lipny. A jak zrobić autostart nie wiem nie umiem. _________________ |
||
| dawidszyroki | |
|
| to ja musze miec te ikonki w folderze tego programu na dysku C zeby móc zamienic ? _________________ |
||
| chucky | |
|
| ten program ma ok. 11 własnych ikonek ale poszukaj Menu Editor by Karp tam jest ich ok. 60 albo zrób sobie motyw z własnymi ikonkami _________________ |
||
| dawidszyroki | |
|
| mi wlasnie chodzi o to zeby byly wszytskie ikonki z n95, a nie tylko ikony folderów w menu. Napewno ktoś już zamieniał ikonki i wie jak to zrobić _________________ |
||
| chucky | |
|
| w Menu Editor jednak da się zmienić ikony na własne, robimy to tak: Opis: nie wiem czy zadziała, musisz sam sprawdzić, do poprawnego działania aplikacji wymagany jest Python i jego biblioteki
_________________ |
||
| dawidszyroki | |
|
| wiem ze sie da zmienic ale nie da sie zmienic ikonek np, bluetooth czy odtwarzacza itd. _________________ |
||
| chucky | |
|
| no to pozostaje ci zrobić własny motyw z podmienionymi ikonkami, albo zainstaluj innego rompatchera jeśli piszesz że ci autostart nie działa _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Jak odpracować ostrzeżenie?Tutaj dowiesz się w jaki sposób usunać tą czerwoną cyferke :P |
Ogłoszenia | lui754 | |
Jak instalować tematy na AndroidzeInstalowanie tematów za pomocą Panda Home |
Tematy | fiszkon | |
Jak instalować gry/aplikacjePoradnik przedstawiający wszystkie metody |
Pozostałe | drago_o | |
Jak awansować na forum ? Czyli Spis Rang i ich opisy |
Ogłoszenia | DSV | |
Jak zmienić długość wibracji? |
Pytania i Problemy z telefonami | Learni | |
[Omnia HD] Jak zmienić soft? |
Pytania i Problemy z telefonami | grumek | |
Jak zmienić nazwę folderu systemowego? |