Temat Zamknięty przez: Jack
Autor Wiadomość
dawidszyroki [E63] Kłopoty z nową czcionką Napisany: 23 Lip 2011 11:09 [E63] Kłopoty z nową czcionką   Postaw piwo autorowi tego posta

Mam problem z nowo wgraną czcionką .
Gdy wchodzę do menu to nazwy folderów są nie czytelne i nie wiem co z tym zrobić.
chucky [E63] Kłopoty z nową czcionką Napisany: 23 Lip 2011 11:10   Postaw piwo autorowi tego posta

Jaką czcionkę wgrałeś?

dawidszyroki [E63] Kłopoty z nową czcionką Napisany: 23 Lip 2011 11:17   Postaw piwo autorowi tego posta

nie pamiętam, do upewnienia wgralem jeszcze dwie inne i bylo to samo
chucky [E63] Kłopoty z nową czcionką Napisany: 23 Lip 2011 11:21   Postaw piwo autorowi tego posta

czcionkę instalowałeś przez fontroutera czy ręcznie?

dawidszyroki [E63] Kłopoty z nową czcionką Napisany: 23 Lip 2011 11:22   Postaw piwo autorowi tego posta

recznie, do folderu Resource/Fonts
Może masz jakieś co pasują do E63 ?
chucky [E63] Kłopoty z nową czcionką Napisany: 23 Lip 2011 11:29   Postaw piwo autorowi tego posta

możesz spróbować użyć czcionek z windowsa

dawidszyroki [E63] Kłopoty z nową czcionką Napisany: 23 Lip 2011 11:30   Postaw piwo autorowi tego posta

to tylko wystarczy ze bede mial plik z czcionka? i musze zrobic 4 kopie i je odpowiednio podpisac ?

tylko powiedz mi jak mam wgrac jezeli nie mam kabla usb a przy podlaczeniu bluetooth nie widac folderow systemowy a przez program xplore nie umie skopiowac ...

[ Komentarz dodany przez: Satio: 24 Lip 2011 12:28 ]
Nie pisz posta pod postem w tak krótkim odstępie czasu. Sklejone. //Satio
Laki1231 [E63] Kłopoty z nową czcionką Napisany: 24 Lip 2011 10:57   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 19/6
dawidszyroki,shakuj telefon, a potem w X-plore włącz pokazywanie plików i folderów najedź na plik kliknij menu-edytuj-kopiuj cyfra 2 to był chyba skrót do kopiowania.

Jack [E63] Kłopoty z nową czcionką Napisany: 24 Lip 2011 02:48   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 1/1
Wszystkie posty wykraczające poza temat zostały usunięte. Tu rozmawiamy o problemach z czcionką....

dawidszyroki [E63] Kłopoty z nową czcionką Napisany: 24 Lip 2011 04:45   Postaw piwo autorowi tego posta

Temat do zamknięcia ...

Zamknięto // Jackson