Autor Wiadomość
dawidszyroki [E63] Niewyraźna czcionka Napisany: 24 Lip 2011 04:53 [E63] Niewyraźna czcionka   Postaw piwo autorowi tego posta

Wgrałem sobie nową czcionkę do telefonu nokia E63 wszytsko jest ok oprócz nazw folderów w menu ... Nazwy są rozmazane, sami zobaczcie

A gdy wejde gdzieś indziej to jest wszytsko ok, np. Odtwarzacz

Sam nie wiem dlaczego tak się robi, napewno ktoś zna odpowiedź kod emotikony: :)
Laki1231 [E63] Niewyraźna czcionka Napisany: 24 Lip 2011 05:11   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 19/6
Nie wiem być możebędzie to śmieszne ale rozdzielczość czcionki jest zła? Wgraj jakąś czcionkę idealnie pod swój telefon.

dawidszyroki [E63] Niewyraźna czcionka Napisany: 24 Lip 2011 05:26   Postaw piwo autorowi tego posta

a możesz jakąś polecić bo szukałem i nie umie znaleźć

Laki1231 [E63] Niewyraźna czcionka Napisany: 24 Lip 2011 05:28   Postaw piwo autorowi tego posta

Niestety nie bo nie korzystam z tego.

Jack [E63] Niewyraźna czcionka Napisany: 24 Lip 2011 05:32   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 1/1
Mój zbiór ładnych czcionek

Pobieranie / Download:

dawidszyroki [E63] Niewyraźna czcionka Napisany: 24 Lip 2011 05:33   Postaw piwo autorowi tego posta

a co mi z tego linku jak mam nie wyraźną czcionkę?

Jack [E63] Niewyraźna czcionka Napisany: 24 Lip 2011 05:36   Postaw piwo autorowi tego posta

Masz niewyraźną czcionke czy znaki są tak dobrane że wszystko się zlewa? Bawiłes się fount router? Masz tam zestaw ustawio m.in odstęp liter wielkość itp

dawidszyroki [E63] Niewyraźna czcionka Napisany: 24 Lip 2011 05:59   Postaw piwo autorowi tego posta

nie bawiłem sie zadnymi programami, poprostu zrobilem 4 kopie czcionek, podpisalem je odpowiednio i dalem do folderu Fonts ...

Laki1231 [E63] Niewyraźna czcionka Napisany: 24 Lip 2011 06:08   Postaw piwo autorowi tego posta

To skorzystaj z programu od JACKA tam można wiele rzeczy ustawić, kursywe odstęp między literema, wielkość, grubość, kolor też gdzieś wyczytałem.

dawidszyroki [E63] Niewyraźna czcionka Napisany: 24 Lip 2011 06:16   Postaw piwo autorowi tego posta

mozesz link podsunąć ?

Jack [E63] Niewyraźna czcionka Napisany: 24 Lip 2011 06:31   Postaw piwo autorowi tego posta

Minuta. Tyle mi zajęło znalezienie www.symbiane.pl/fontrouter-vt6398.htm spróbuj to nie trudne

Autor postu otrzymał pochwałę.