| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Micechal | |
|
| Witam. Moja E63 miała strasznie stare FW 200 to ściągnąłem NSU i zaktualizowałem do 500, wszystko się udało, normalnie działał, to wkładam kartę pamięci i biorę restore backup. Idzie sobie powoli paseczek dochodzi do końca i pokazuje się komunikat: Phone will be restarted i przycisk OK. No to klikam OK, telefon się wyłącza, włącza się z powrotem, już dosyć dziwnie. Ekran główny to tło z motywu, nic nie widać. Wchodzę w menu, żadnych aplikacji. Pomyślałem ze wyłączę i włączę i będzie OK, zrobiłem tak, a potem już tylko komunikat ,,Phone start-up failed. Contact retailer" i nic nie da się zrobić. Błagam, niech ktoś pomoże, bardzo mi zależy. |
||
| Laki1231 | |
|
| Wgraj sobie softa Phoenix'em lub JAF'em w trybie DEADPHONE. Prawdopodobnie nie będzie sie dało wgrać BACKUP'u. Tu Phoenix. http://symbiane.pl/napraw...hing-vt7827.htm Tu JAF. http://symbiane.pl/hack-i...-s3-vt19051.htm |
||
| Micechal | |
|
| Zrobiłem hard reset i już działa, jednak boję się robić restore backupu. A hard resetu nie mogłem zrobić wcześniej bo była jakaś dziwna instrukcja i nic się nie działo. Jest jakaś metoda na odzyskanie moich kontaktów i aplikacji? Aplikacje to mogę ściągnąć, ale nie dam rady pytać każdego o numer telefonu. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Jak ci sie uda BACKUP przywrócić to tak. Jeśli nie to niestety nie. _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Naprawa DEAD PHONE programem J.A.F. |
Hacked Symbian/Flashing | deltanet | |
[X6] Dead Phone - Format Pamięci Masowej |
Pytania i Problemy z telefonami | sadam81 | |
[N96] Dead Phone po wgrywaniu softa |
Pytania i Problemy z telefonami | donnitro | |
[x8] Błąd failed no fu goo podczas rootu |
Pytania i Problemy | ziomek | |