| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| dawidszyroki | |
|
| Witam, mam problem. Zainstalowałem SYMSMB wszystko skonfigurowałem jak nalezy. W komputerze tworze miejsce sieciowe i łączy sie mi z tel. Czyli mogę wysyłać pliki z PC na Tel. Aplikacja służy też do przeglądania plików w komputerze z poziomu telefonu. I tutaj mam problem gdyż robię wszystko jak w instrukcji wpisuje IP itd. Gdy chcę się połączyć z folderem udostępnionym w komputerze to wyskakuje błąd o treści " Niewłaściwa nazwa lub hasło ", " Host nie osiągalny " PS Gdy wchodzę na zakładkę MÓJ TELEFON to widać utworzony dysk sieciowy na którym mają być pliki udostępnione w komputerze. Lecz coś jest nie tak i nie da się połączyć. Proszę o pomoc. Co robię źle i proszę jakieś instrukcje, jaki folder udostepnic w PC i pod jaka nazwa oraz co wpisac przy tworzeniu Nowego dysku sieciowego Host i nazwe. z góry dziękuje Nazwa tematu poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu. // radziubaker W temacie nie używamy słowa PROBLEM.Miales przeczytać regulamin.Nie zrobiłes tego.Nastepnym razem niebede upominał tylko dostaiesz warna // radziubaker |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Telexy Networks SymSMBAplikacja umożliwiająca przeglądanie udostępnionych na komputerze folderów za pośrednictwem wifi |
Aplikacje | latirro | |
Nokia E63 |
Newsy | BoRoS | |
[E63] Klulik |
Szukam | gardener | |
[E63] Scrable |
Szukam | nowaczek12 | |
[E63] Aktualizacja oprogramowania |
Pytania i Problemy z telefonami | Nokia c6 | |
[E63] Motyw z e51 |
Szukam | dawidszyroki | |
[E63] Niewyraźna czcionka |