| Temat Zamknięty przez: Casaya |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| kibus90 | |
|
| Witam, Mam problem. Otóż nie mogę usunąć wysyłanych wiadomości ze skrzynki nadawczej. Próbowałem w różny sposób np. zmieniając czas wysyłania wiad.. itp. I nic nie mogę zaradzić. Jak mam się ich pozbyć? Tu są te wiadomości: <div style="text-align:center;font-weight:bold;"><a href="http://i.imgur.com/ZyFXy.png" rel="nofollow" title="link do obrazka">[Kliknij aby zobaczyć obrazek]</a></div> Tu jest po kliknięciu w 'Opcje': <div style="text-align:center;font-weight:bold;"><a href="http://i.imgur.com/1kRBy.png" rel="nofollow" title="link do obrazka">[Kliknij aby zobaczyć obrazek]</a></div> Proszę o pomoc! Nokia E63. Temat przeniesiony do odpowiedniego dzialu. // Undisputed |
||
| Casaya | |
|
| Poczekaj az wyswietli komunikat ze nie mozna wyslac.wtedy powinienes miec opcje usuniecia. wyciagales baterie?karte sim? _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Laki1231 | |
|
| Wyciąg SIM włącz telefon bez niej i usuniesz. _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| kibus90 | |
|
| Dziękuję za przeniesienie - pomyliłem działy. Tak, po wył. i wł. wiadomości mogłem usunąć - dzięki! |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[NOKIA] Paski na wyświetlaczu - usunięcie problemu |
Pozostałe | ppp208 | |
Usunięcie plików chronionych |
Pozostałe | BoRoS | |
[C3] Usunięcie starych danych. |
Pytania i Problemy z telefonami | vivro | |
Usunięcie widgetu zegara w C6 |
Modyfikacje | sadam81 | |