| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| deka01 | |
|
| Mam taki problem, gdy mam telefon podpiety do ladowarki i mam wlaczony profil cichy to jak ktos do mnie dzwoni to wogole nie ma zadnej wibracji tak samo jak z wiadomosciami sms a bez podpietego telefon do ladowarki jest wibracja, na profilu ogolnym wszystko dziala i jest git. I takie pytanie mam czy wie ktos moze jak ustawic zeby podczas kiedy telefon jest podpiety do ladowarki jak ktos dzwoni to zeby byla wibracja? I mam jeszcze drugi problem kiedy wlaczam np menu to raz musze strasznie dlugo czekac az sie wlaczy a raz nie tak samo jak wlaczam dany folder np galeria czy wie ktos moze czym to jest spowodowane ? Z gory dzieki |
||
| Jack | |
|
| 1. Tak w symbianach z wibracją się dzieje. Ja też tak mam. Restart telefonu pomoże 2. Zmien motyw na mniejszy i usun zbędne aplikacje oraz gry itp _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| I nie instaluj motywu na karcie pamięci strasznie spowalnia telefon;) _________________ |
||
| drago_o | |
|
generalnie jak mamy naszą nokie na kablu ładowarki to nie ma wibracji tak już ją zaprogramowali... w starych nokiach bez symbiana też tak było... a miałem wiele nokii i w każdej to jest _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| deka01 | |
|
| Jackson, 1. reset telefonu nie pomaga 2. mam podstawowy motyw ktory malo zajmuje, pousuwalem gry i inne niepotrzebne mi aplikacje lecz dalej mi "muli". Laki1231, Jak instalowalem motywy to na telefon bo wtedy jeszcze karty pamieci nie mialem ale i tak pousuwalem motywy niepotrzebne lecz dzieje sie to samo.A odnosnie wibracji to dzieki za pomoc, myslalem ze da sie zmienic |
||
| Laki1231 | |
|
| deka01, to zrób hard format ewentualnie wgraj nanjnowsze oprogramowanie. _________________ |
||
| drago_o | |
|
tzn... zawsze najlepiej przed osunięciem wszystkiego spróbować lżejszych opcji... update softu... ponowne wgranie softu bez utraty swoich danych poprzez program Phoenix... dopiero brać się za kasowanie wszystkiego... wiadomo, że to ostatnie prawie na pewno pomoże a update i ponowne wgrywanie softa nie koniecznie a zajmuje chwilkę, ale to zależy czy masz tam rzeczy, które wolałbyś zachować _________________ |
||
| Neemzi | |
|
rozwiązany został ten problem ? bo w moim SE Satio jest tak samo tylko ostatnio mam problem z wibracja SMS |
||
| Laki1231 | |
|
| Neemzi, soft'a wgrać;) na nowo lub zaktualizować i po kłopocie. _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[i5700] Długie czekanie na tryb recorvery |
Pytania i Problemy | bono2 | |
[E66] Brak wibracji |
Pytania i Problemy z telefonami | Lunatyk | |
[Satio] Brak wibracji SMS |
Pytania i Problemy z telefonami | Neemzi | |
[Vivaz] Brak wibracji po odebraniu sms |
Pytania i Problemy z telefonami | krzysiek555 | |