Autor Wiadomość
deka01 [E65] Brak wibracji i długie czekanie na menu Napisany: 19 Sty 2011 08:56 [E65] Brak wibracji i długie czekanie na menu   Postaw piwo autorowi tego posta

Mam taki problem, gdy mam telefon podpiety do ladowarki i mam wlaczony profil cichy to jak ktos do mnie dzwoni to wogole nie ma zadnej wibracji tak samo jak z wiadomosciami sms a bez podpietego telefon do ladowarki jest wibracja, na profilu ogolnym wszystko dziala i jest git. I takie pytanie mam czy wie ktos moze jak ustawic zeby podczas kiedy telefon jest podpiety do ladowarki jak ktos dzwoni to zeby byla wibracja?

I mam jeszcze drugi problem kiedy wlaczam np menu to raz musze strasznie dlugo czekac az sie wlaczy a raz nie tak samo jak wlaczam dany folder np galeria czy wie ktos moze czym to jest spowodowane ?

Z gory dzieki kod emotikony: :)
Jack [E65] Brak wibracji i długie czekanie na menu Napisany: 19 Sty 2011 09:13   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 1/1
1. Tak w symbianach z wibracją się dzieje. Ja też tak mam. Restart telefonu pomoże
2. Zmien motyw na mniejszy i usun zbędne aplikacje oraz gry itp

Laki1231 [E65] Brak wibracji i długie czekanie na menu Napisany: 19 Sty 2011 09:22   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 19/6
I nie instaluj motywu na karcie pamięci strasznie spowalnia telefon;)

drago_o [E65] Brak wibracji i długie czekanie na menu Napisany: 19 Sty 2011 10:00   Postaw piwo autorowi tego posta

generalnie jak mamy naszą nokie na kablu ładowarki to nie ma wibracji kod emotikony: ;P tak już ją zaprogramowali... w starych nokiach bez symbiana też tak było... a miałem wiele nokii i w każdej to jest kod emotikony: ;)

Autor postu otrzymał pochwałę.
deka01 [E65] Brak wibracji i długie czekanie na menu Napisany: 20 Sty 2011 09:26   Postaw piwo autorowi tego posta

Jackson,
1. reset telefonu nie pomaga
2. mam podstawowy motyw ktory malo zajmuje, pousuwalem gry i inne niepotrzebne mi aplikacje lecz dalej mi "muli".

Laki1231,
Jak instalowalem motywy to na telefon bo wtedy jeszcze karty pamieci nie mialem kod emotikony: :P ale i tak pousuwalem motywy niepotrzebne lecz dzieje sie to samo.

A odnosnie wibracji to dzieki za pomoc, myslalem ze da sie zmienic kod emotikony: :)
Laki1231 [E65] Brak wibracji i długie czekanie na menu Napisany: 20 Sty 2011 10:54   Postaw piwo autorowi tego posta

deka01, to zrób hard format ewentualnie wgraj nanjnowsze oprogramowanie.

drago_o [E65] Brak wibracji i długie czekanie na menu Napisany: 20 Sty 2011 01:48   Postaw piwo autorowi tego posta

tzn... zawsze najlepiej przed osunięciem wszystkiego spróbować lżejszych opcji... update softu... ponowne wgranie softu bez utraty swoich danych poprzez program Phoenix... dopiero brać się za kasowanie wszystkiego... wiadomo, że to ostatnie prawie na pewno pomoże a update i ponowne wgrywanie softa nie koniecznie a zajmuje chwilkę, ale to zależy czy masz tam rzeczy, które wolałbyś zachować kod emotikony: ;)

Neemzi [E65] Brak wibracji i długie czekanie na menu Napisany: 19 Lut 2011 06:35   Postaw piwo autorowi tego posta
rozwiązany został ten problem ? bo w moim SE Satio jest tak samo kod emotikony: :P tylko ostatnio mam problem z wibracja SMS
Laki1231 [E65] Brak wibracji i długie czekanie na menu Napisany: 19 Lut 2011 09:10   Postaw piwo autorowi tego posta

Neemzi, soft'a wgrać;) na nowo lub zaktualizować i po kłopocie.