| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| mrvwa | |
|
| Witam. Mam nokie 6650fold s60v3. Zastanawiam sie nad kupnem nokii e65 tez s60v3. Mianowicie mam troche aplikacji na ktorych mi zalezy i jestem ciekaw czy jesli tylko przeloze karte pamieci z nokii do nokii to wszystkie aplikacje beda dzialac czy bedzie trzeba je na nowo instalowac? Dodam ze aplikacje instalowalem na karcie pamieci. | ||
| patrikos23 | |
|
| Będzie trzeba je na nowo instalować. No i zanim przełożysz kartę to ją sobie sformatuj żeby ci te aplikacje nie namieszały na nowym telefonie. _________________ |
||
| sadam81 | |
|
| Tak jak kolega napisał. Aplikacje nie będą działały, bo niektóre pliki od aplikacji instalują się na dysku C: _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| w internecie był gdzieś artykuł o full kopii więc jest to możliwe w skład tego wchodzi jeszcze hakowanie systemu. Jest to bardzo czasochłonne więc nie warto;) lepiej zainstalować wszystko od początku. Ale za nim to zrobisz zastanów się nad hakiem systemu w wyniku, którego tracisz dane. _________________ |
||
| Emil_2525 | |
|
| Ja powiem tak: będą działały, przynajmniej niektóre programy, ale tylko te, które instalowały jakieś pliki na telefonie, wtedy po przełożeniu karty do innego telefonu automatycznie rozpocznie się instalacja plików, które powinny znajdować się w pamięci telefonu a których brakuje. Edit: Zapomniałem dodać, że brakujące pliki można także zainstalować ręcznie poprzez "Menedżer Aplikacji" _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| mimo wypowiedzi kolegi nie polecam tego. Nowy telefon, najlepiej zrobić format karty pamięci. _________________ |
||
| Emil_2525 | |
|
Laki1231, owszem, prawda - później chcąc odinstalować aplikacje usuwałoby pliki tylko z pamięci telefonu, ale jeżeli autor pytania nie posiada instalek swoich ulubionych programów to mój post wyżej zawsze jest jakimś rozwiązaniem _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Dobrze każdy wie, że przenosząc jakieś bugi będą w programach później. Wystarczy brak jednego wpisu rejestru i pozamiatane. _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Małe info odnośnie tego działuPrzeczytaj koniecznie :) |
Pogaduszki | d00b | |
Paczki aplikacji s60v3zbiór wszystkich paczek jakie były w tym dziale |
Aplikacje | BoRoS | |
[TEMAT ZBIORCZY] Gry s60v3 - ZESTAW 0-A |
Gry | deltanet | |
Sprawdź jakiego symbiana posiada twój telefon.Lista aktualna na dzień 12.06.2011 |
Pozostałe | Laki1231 | |
Hack i wgrywanie softu JAF'em - S60v3 & S60v5 & S^3Oraz jak postawić telefon w trybie Dead Phone. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
Hack i wgrywanie softu Phoenixem S60v3 & S60v5 & S^3Oraz jak postawić telefon w trybie Dead Flashing. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
[e65] Czy istnieje możliwość instalacji symbiana s60v5? |
Pytania i Problemy z telefonami | mateusz89sko | |
Najlepszy komunikator do rozmowy np. gg na symbiana s60v3 |
Szukam | lovelas69 | |
Kilka pytań na temat Symbiana S60v3 (N79) |
Pytania i Problemy z telefonami | Learni | |
Paczka przydatnych programów na symbiana (s60v3; s60v5)Paczka aplikacji na symbiana (szczegółowy spis w środku) |
Aplikacje | patryk.hotfile | |