Autor Wiadomość
Modest [E65] Po wgraniu czcionki nie włącza się Napisany: 15 Lis 2011 09:18 [E65] Po wgraniu czcionki nie włącza się   Postaw piwo autorowi tego posta
Cześć wszystkim!
Po zainstalowaniu font router'a w telefonie (C) na Nokii E65 i wgraniu czcionki telefon się nie włącza. Wcześniej posiadałem n73 i wiedziałem że w ostateczności wystarczy zrobić hard reset i po sprawie (* 3 zielona słuchawka) lecz niestety na E65 to nie działa ;/
Wyskakuje napis nokia lecz sie nie włącza, stoi w miejscu. Ten model niestety nie obsługuje HARD RESET-u kod emotikony: :lol-above: Czytałem że pomóc może jedynie flashowanie softa (dead phone czy coś w tym stylu) lecz nie chce pogorszyć sprawy, bo za bardzo się na tym nie znam kod emotikony: :(
Wiecie może czy jest jakiś sposób aby usunąć tę czcionkę z telefonu i aby się normalnie włączył? Proszę pomóżcie jest to dla mnie naprawdę ważne, z góry bardzo dziękuje
Casaya [E65] Po wgraniu czcionki nie włącza się Napisany: 15 Lis 2011 09:29   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/16
Tak wgranie softa pomoże.
tylko nie jestem pewny jaka metoda. Jaf czy Phoenix

Odpowiedź na Twoje pytanie znajduje się w dziale hacked symbian

ale ja bym próbował Jafem

Modest [E65] Po wgraniu czcionki nie włącza się Napisany: 15 Lis 2011 09:55   Postaw piwo autorowi tego posta
Tylko co wybrać z tej listy

Poprawiono screeny. // sadam81
sadam81 [E65] Po wgraniu czcionki nie włącza się Napisany: 15 Lis 2011 10:23   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
Dużo na tych screenach nie widać.

Modest [E65] Po wgraniu czcionki nie włącza się Napisany: 15 Lis 2011 10:29   Postaw piwo autorowi tego posta
Ok już mam, tylko nie chce mi wykrywać telefonu ;/ Naciskam krótko POWER i nie czyta (Robię w Phoneixie)
sadam81 [E65] Po wgraniu czcionki nie włącza się Napisany: 15 Lis 2011 10:34   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
Zrób to JAFem pomijasz punkt z podmianą pliku.

http://symbiane.pl/hack-i...-s3-vt19051.htm

Modest [E65] Po wgraniu czcionki nie włącza się Napisany: 15 Lis 2011 11:19   Postaw piwo autorowi tego posta
W JAF-ie ten sam problem, nie wiem co się dzieje, screen poniżej:

Oczywiście wcisnąłem klawisz POWER i nic kod emotikony: :(
Casaya [E65] Po wgraniu czcionki nie włącza się Napisany: 15 Lis 2011 11:29   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/16
Modest, tam chyba euro 3 powinno być...

sterowniki najnowsze wgrane?
Antywirus wyłączony?
Ovi też

Laki1231 [E65] Po wgraniu czcionki nie włącza się Napisany: 16 Lis 2011 07:33   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 19/6
Jeśli to było wgrane na kartę nie lepiej zrobić jej format pod komputerem? I hard reset Telefonu Tylko z softem się męczyć?

Modest [E65] Po wgraniu czcionki nie włącza się Napisany: 16 Lis 2011 04:35   Postaw piwo autorowi tego posta
nie było wgrane na kartę pamięci, niestety...
Będę kombinował ze sterownikami bo pisze że NIE ROZPOZNANO SPRZĘTU USB, zapewne dlatego nie flashuje
Laki1231 [E65] Po wgraniu czcionki nie włącza się Napisany: 16 Lis 2011 04:48   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 19/6
Modest, próbowałeś hard reset? Prawie to samo;p

Modest [E65] Po wgraniu czcionki nie włącza się Napisany: 16 Lis 2011 05:10   Postaw piwo autorowi tego posta
Tak, ale E65 jak na złość nie obsługuje HARD RESET-u. Jedyny taki model...
1 2 3 »