| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Modest | |
|
| Cześć wszystkim! Po zainstalowaniu font router'a w telefonie (C) na Nokii E65 i wgraniu czcionki telefon się nie włącza. Wcześniej posiadałem n73 i wiedziałem że w ostateczności wystarczy zrobić hard reset i po sprawie (* 3 zielona słuchawka) lecz niestety na E65 to nie działa ;/ Wyskakuje napis nokia lecz sie nie włącza, stoi w miejscu. Ten model niestety nie obsługuje HARD RESET-u Czytałem że pomóc może jedynie flashowanie softa (dead phone czy coś w tym stylu) lecz nie chce pogorszyć sprawy, bo za bardzo się na tym nie znam Wiecie może czy jest jakiś sposób aby usunąć tę czcionkę z telefonu i aby się normalnie włączył? Proszę pomóżcie jest to dla mnie naprawdę ważne, z góry bardzo dziękuje |
||
| Casaya | |
|
| Tak wgranie softa pomoże. tylko nie jestem pewny jaka metoda. Jaf czy Phoenix Odpowiedź na Twoje pytanie znajduje się w dziale hacked symbian ale ja bym próbował Jafem _________________ |
||
| Modest | |
|
| Tylko co wybrać z tej listy Poprawiono screeny. // sadam81 |
||
| sadam81 | |
|
| Dużo na tych screenach nie widać. _________________ |
||
| Modest | |
|
| Ok już mam, tylko nie chce mi wykrywać telefonu ;/ Naciskam krótko POWER i nie czyta (Robię w Phoneixie) | ||
| sadam81 | |
|
| Zrób to JAFem pomijasz punkt z podmianą pliku. http://symbiane.pl/hack-i...-s3-vt19051.htm _________________ |
||
| Modest | |
|
| W JAF-ie ten sam problem, nie wiem co się dzieje, screen poniżej: Oczywiście wcisnąłem klawisz POWER i nic |
||
| Casaya | |
|
| Modest, tam chyba euro 3 powinno być... sterowniki najnowsze wgrane? Antywirus wyłączony? Ovi też _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Jeśli to było wgrane na kartę nie lepiej zrobić jej format pod komputerem? I hard reset Telefonu Tylko z softem się męczyć? _________________ |
||
| Modest | |
|
| nie było wgrane na kartę pamięci, niestety... Będę kombinował ze sterownikami bo pisze że NIE ROZPOZNANO SPRZĘTU USB, zapewne dlatego nie flashuje |
||
| Laki1231 | |
|
| Modest, próbowałeś hard reset? Prawie to samo;p _________________ |
||
| Modest | |
|
| Tak, ale E65 jak na złość nie obsługuje HARD RESET-u. Jedyny taki model... | ||
| 1 2 3 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Znasz melodie, a nie wiesz co to za tytuł? |
Szukam | Laki1231 | |
[5530] Nie włącza sie po wgraniu qt |
Pytania i Problemy z telefonami | hakiero1404 | |
[E51] Telefon wyłączył się po czym się nie włącza |
Pytania i Problemy z telefonami | maniexd | |