| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Marecky23 | |
|
| Witam! Niedawno nabyłem używaną Nokie E65. Problemem jest to że muli przy poruszaniu się w menu i przy uruchamianiu aplikacji. Soft został zaaktualizowany do najnowszej wersji. Symbian złamany lecz to i tak nie pomogło. Co moge zrobić? | ||
| Laki1231 | |
|
| Wgraj najnowszego softa JAF'em z zaznaczeniem Factory Set oraz sformatuj kartę pamięci. EDIT: Taki urok E52 _________________ |
||
| Meler | |
|
Lub Phoenixem w trybie refburdish albo NCS |
||
| Marecky23 | |
|
| A gdzie znajdę ten program? Ja wgrywałem przez Nokia Software Updater _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| JAF: http://symbiane.pl/hack-i...-s3-vt19051.htm Phoenix: http://symbiane.pl/hack-i...-s3-vt19935.htm Pomijasz krok z podmianą pliku hakującego. _________________ |
||
| Marecky23 | |
|
| OK dzięki! Jak będę miał chwile czasu to sprawdzę. A mam jeszcze jedno pytanie. Skąd moge ściągnąć paczkę z softem do mojej Noki? _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
Wszystkie informacje są zawarte w poradniku czytaj dokładnie._________________ |
||
| Marecky23 | |
|
Aha no tak jest Tylko mam dylemat którą wersje oprogramowania wybrać z tej strony aby mieć PL czy jest to nie istotne?_________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Marecky23, tą z dopiskiem EMEA lub EURO jak jest EURO to bierzesz jak nie ma to EMEA. nie możesz pobrać wersj niższej od tej którą posiadasz. _________________ |
||
| Meler | |
|
| pobierz ten firmware 4.0633.74.00 v8 (EMEA) Jest on najnowszy według portalu blue-nokia. |
||
| Marecky23 | |
|
| Ok dzięki o to mi chodziło bo nie widziałem dla E65 EURO _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[Satio] Strasznie zamula |
Pytania i Problemy z telefonami | Dzixon | |
N73- Java zamula? |
Pytania i Problemy z telefonami | mast210 | |