| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| artur_w | |
|
| Witam, Przy każdym włączeniu telefonu próbuje się instalować jakaś aplikacja, po chwili wyskakuje komunikat, że instalacja się nie udała i trzeba użyć Managera Aplikacji, niestety nie ma nic co to za aplikacja próbuje się instalować. Jak to usunąć, gdzie , w jakim katalogu szukać instalki żeby ją usunąć ? | ||
| Laki1231 | |
|
| Hej, prawdopodbnie główny folder karty pamięci. Jeśli to folder Others, na karcie pamięci. Jeśli bez karty pamięci jesto to samo szukaj w pamięci telefonu. Jak ni znajdziesz to pozostaje format. PS: A pisze jaka jest to aplikacja? _________________ |
||
| patrikos23 | |
|
| Mi też tak kiedyś robiło-zrobiłem format karty pamięci i problem się rozwiązał. _________________ |
||
| artur_w | |
|
| no właśnie nie pisze jaka to aplikacja, wywaliłem to co w katalogu Others, to co w głównym katalogu też, kartę też sformatowałem , ale niestety nadal coś się instaluje - pomocy | ||
| Jack | |
|
| Spróbuj usunąć zawartość folderu E/private/10202dce _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Jackson ma rację a jesli nie pomoże jedynie wyjście to HARD RESET + format karty. _________________ |
||
| ziomek | |
|
| ahhh tak sie dzieje czasami jak przepakujesz aplikacjami telefon masz dwa wyjścia pierwsze pousuwać pare aplikacji to może instalacja zniknie jeśli nie pozostał tylko hard format lub to co powiedział jackson . _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Paczki aplikacjiTutaj wrzucamy wszystkie paczki z aplikacjami! |
Aplikacje | michwoj79 | |
Paczki aplikacji s60v3zbiór wszystkich paczek jakie były w tym dziale |
Aplikacje | BoRoS | |
Instalowanie aplikacji zpoza Androidu na 3 sposoby |
Poradniki Android | Laki1231 | |
[E66] Hack i podpisywanie aplikacji. |
Pytania i Problemy z telefonami | Gracjan227 | |