| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Lunatyk | |
|
| Telefon: Nokia E66. Problem: Brak wibracji. W ustawieniach profilowych jest zaznaczona opcja wibracje. Zaznaczę, że jak dotąd wibracje chodziły bez zarzutu. Nie było żadnych problemów. Jak telefon dzwonił (bądź przychodził sms) wibracje były silne. Wczoraj zainstalowałem aplikację FScaller. To może być głupie podejście, bo co ona ma do wibracji. Szukam przyczyny i rozwiązania. Telefon nie spadł, nie uderzył o nic. Brak wibracji zarejestrowałem w momencie, kiedy telefon podpiąłem do ładowania. Oczywiście, ładujący się telefon nie używa wibracji, ale dostałem sms'a i odpiąłem telefon, przeczytałem, odpisałem i już nie podłączałem. Natomiast przy drugim smsie (telefon był wypięty) wibracje także nie zadziałały. |
||
| sadam81 | |
|
| Prawdopodobnie silniczek się spalił > koszt nowego z robocizną ok 20-30zł Odpiął sie od płyty głównej, wpadł do kieszeni wibratora jakiś paproch > koszt robocizny, czyszczenie/ustawienie w odpowiednim miejscu ok 20zł _________________ |
||
| xJAmaTOx | |
|
No pewnie tak jak napisał sadam81, ale dla pewności zrób Hard Reset _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| To jest symbian, mój kumpel ma wibre przy dotyku a przy połączeniu jest włączona i nie działa, soft pomógł myślę, że warto spróbować. _________________ |
||
| pio075 | |
|
| Dokładnie zgadzam się z Lakim - przy symbianie zawsze zaczynamy od postawienia softa (względnie HR) bo czasem potrafi się wyłożyć ot tak... | ||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[Satio] Brak wibracji SMS |
Pytania i Problemy z telefonami | Neemzi | |
[Vivaz] Brak wibracji po odebraniu sms |
Pytania i Problemy z telefonami | krzysiek555 | |
[E65] Brak wibracji i długie czekanie na menu |
Pytania i Problemy z telefonami | deka01 | |
Jak zmienić długość wibracji? |
Pytania i Problemy z telefonami | Learni | |
zmiana wibracji s60v3 FP2 |