| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| czarek33 | |
|
| nie mogę sie połączyć z internetem poprzez WLAN w mojej E66,wyszukiwanie działa normalnie,znajduje mi sieć i mam max zasięg.Gdy klikam na rozpoczęcie przeglądania, wyskakuje komunikat "WLAN.Nie można połączyć.Nie znaleziono sieci WLAN". przedtem działało bez zarzutów wczoraj zaktualizowałem sobie oprogramowanie w mojej e66 i od tej pory nie działa... co robić ?? Nazwa tematu poprawiona na regulaminową. Proszę zapoznać się z jego treścią, zanim kolejny tego typu temat poleci do kosza // Jackson |
||
| Jack | |
|
| Spróbuj jeszcze zrobić hard format http://symbiane.pl/format...s60v3-vt259.htm _________________ |
||
| czarek33 | |
|
| nie wpadłem na to... no ok spróbuje coś nie gra wykonałem hard reset ale poza zmiana motywu nic sie nie stało nie działa nadal i nawet mam wszystkie zainstalowane wcześniej aplikacje czy hard reset aby na pewno działa na e66 ?? proszę włączać sie do dyskusji nie działa zadna z metod //edit druga metoda zadziałała ale nadal mam ten sam problem z wlanem ;(( |
||
| Jack | |
|
Opis:
Jeżeli straciłeś wszystko z pamięci telefonu to hard format przebiegł pomyślnie _________________ |
||
| czarek33 | |
|
| no tak ale wraz WLAN nie działa poprawnie | ||
| Jack | |
|
| Spróbuj jeszcze połączyć się z innym hotspotem. Jeżeli nie da rady raczej będziesz musiał odwiedzić serwis. A jak bardzo ci zależy to możesz wgrać poprzedni soft na którym jak sam twierdzisz wszystko było ok _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Udostępnienie internetu z laptopa na nokie przez WiFi.Ad hoc |
Pozostałe | wentyl007 | |
Znasz melodie, a nie wiesz co to za tytuł? |
Szukam | Laki1231 | |
[e61i] Po formacie nie może się połączyć z netem przez wifi |
Pytania i Problemy z telefonami | robertus | |
[N80] Telefon nie może się połączyć z komputerem |
Pytania i Problemy z telefonami | u22 | |