Autor Wiadomość
matroz90 [e66] Telefon nie wykrywa sieci po rozkręceniu Napisany: 12 Lis 2010 12:31 [e66] Telefon nie wykrywa sieci po rozkręceniu   Postaw piwo autorowi tego posta
Proszę pomóżcie!

Mam e66 nokię, po rozkręceniu, telefonik nie czyta mi mojej karty z sieci PLUS, sprawdzałem karty z PLAY i ERA i działa bez problemu.. Wie ktoś o co w tym chodzi?? kod emotikony: :(
Hofer192 [e66] Telefon nie wykrywa sieci po rozkręceniu Napisany: 12 Lis 2010 07:20   Postaw piwo autorowi tego posta

zobacz czy nie uszkodziłeś jakiegoś styku na karcie plusa
Jack [e66] Telefon nie wykrywa sieci po rozkręceniu Napisany: 12 Lis 2010 08:32   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 2/1
i sprawdź czy karta z plusa działa w innym telefonie

matroz90 [e66] Telefon nie wykrywa sieci po rozkręceniu Napisany: 12 Lis 2010 10:30   Postaw piwo autorowi tego posta
ok działa ;] odpiąłem taśmę i założyłem na nowo i śmiga.. ale jest drugi problem - telefon mam na opcji wyciszonej gdy chcę posłuchać muzyki ;/ a taśma jest uszkodzona ogólnie - boczne miedziane "kuleczki" są zdarte te które odpowiadają za PODGŁASZANIE, TA CZARNA KROPKA i ROBIENIE ZDJĘĆ- jedynie działa wyciszenie... Nie mam narazie kasy na nową taśmę sim, bo to koszt ok 50 zł...

Jest jakiś patch albo program do podgłaszania telefonu albo zarządzania nim np z kompa ??? I drugi program, który za pomocą przycisku dżojstkika robiłby zdjęcia z AUTOFOCUSSEM??? Bo tylko ten boczny ma chyba taką opcję ;/
Jack [e66] Telefon nie wykrywa sieci po rozkręceniu Napisany: 12 Lis 2010 11:04   Postaw piwo autorowi tego posta

1. Patch jest. Nazwa się "bass". Ponoć trochę więcej basu jest.
2. Zmapuj sobie przyciski camera shutter 2 na joy za pomocą magic key

matroz90 [e66] Telefon nie wykrywa sieci po rozkręceniu Napisany: 12 Lis 2010 06:37   Postaw piwo autorowi tego posta
dzieki, sproboje, ale zalamałem sie, jak mogli tak zrąbać głośnik w e6... nie dość że jest ukryty w srodku plastuku, to wylot dzwięku jest pol cm obok, a wszystko pokryte jeszcze wartswą obudowy... tragedia..

może ktoś dokładniej wyjaśnić, jak to zrobić;/ jednak nic mi zainstalowanie tego Bass nie pomogło - cały czas mam wyciszony, mogę jedynie odtwarzać muzykę za pomocą jukebox....

A ten Magic key to ma taką ikonkę zieloną strzałkę? tylko to znalazłem... I też nie mam pojęcia gdzie jest CAMERA SHUTTER... mam jedynie foto-wideo.. A przypominam, że chodzi mi o to , żeby autofocuss robić innym przyciskiem niż bocznym, bo ten mi nie działa!!! hElp
Jack [e66] Telefon nie wykrywa sieci po rozkręceniu Napisany: 12 Lis 2010 07:53   Postaw piwo autorowi tego posta

w takim razie nie podgłosisz już telefonu. Co do magic key to wciśnij w polu original key a wyświetli ci się lista klawiszy do zmapowania