| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| matroz90 | |
|
| Proszę pomóżcie! Mam e66 nokię, po rozkręceniu, telefonik nie czyta mi mojej karty z sieci PLUS, sprawdzałem karty z PLAY i ERA i działa bez problemu.. Wie ktoś o co w tym chodzi?? |
||
| Hofer192 | |
|
| zobacz czy nie uszkodziłeś jakiegoś styku na karcie plusa | ||
| Jack | |
|
| i sprawdź czy karta z plusa działa w innym telefonie _________________ |
||
| matroz90 | |
|
| ok działa ;] odpiąłem taśmę i założyłem na nowo i śmiga.. ale jest drugi problem - telefon mam na opcji wyciszonej gdy chcę posłuchać muzyki ;/ a taśma jest uszkodzona ogólnie - boczne miedziane "kuleczki" są zdarte te które odpowiadają za PODGŁASZANIE, TA CZARNA KROPKA i ROBIENIE ZDJĘĆ- jedynie działa wyciszenie... Nie mam narazie kasy na nową taśmę sim, bo to koszt ok 50 zł... Jest jakiś patch albo program do podgłaszania telefonu albo zarządzania nim np z kompa ??? I drugi program, który za pomocą przycisku dżojstkika robiłby zdjęcia z AUTOFOCUSSEM??? Bo tylko ten boczny ma chyba taką opcję ;/ |
||
| Jack | |
|
| 1. Patch jest. Nazwa się "bass". Ponoć trochę więcej basu jest. 2. Zmapuj sobie przyciski camera shutter 2 na joy za pomocą magic key _________________ |
||
| matroz90 | |
|
| dzieki, sproboje, ale zalamałem sie, jak mogli tak zrąbać głośnik w e6... nie dość że jest ukryty w srodku plastuku, to wylot dzwięku jest pol cm obok, a wszystko pokryte jeszcze wartswą obudowy... tragedia.. może ktoś dokładniej wyjaśnić, jak to zrobić;/ jednak nic mi zainstalowanie tego Bass nie pomogło - cały czas mam wyciszony, mogę jedynie odtwarzać muzykę za pomocą jukebox.... A ten Magic key to ma taką ikonkę zieloną strzałkę? tylko to znalazłem... I też nie mam pojęcia gdzie jest CAMERA SHUTTER... mam jedynie foto-wideo.. A przypominam, że chodzi mi o to , żeby autofocuss robić innym przyciskiem niż bocznym, bo ten mi nie działa!!! hElp |
||
| Jack | |
|
| w takim razie nie podgłosisz już telefonu. Co do magic key to wciśnij w polu original key a wyświetli ci się lista klawiszy do zmapowania _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Sprawdź jakiego symbiana posiada twój telefon.Lista aktualna na dzień 12.06.2011 |
Pozostałe | Laki1231 | |
Znasz melodie, a nie wiesz co to za tytuł? |
Szukam | Laki1231 | |
[n97] Telefon nie wykrywa aktualizacji |
Pytania i Problemy z telefonami | kossity | |
Telefon komórkowy wykrywa choroby jako mikroskop |
Newsy | ziomek | |
Phoenix nie wykrywa telefonu |
Pytania i Problemy z telefonami | Piotr010 | |
[N97 mini] Nie wykrywa wifi |
Pytania i Problemy z telefonami | wiktor_12 | |
[6020] Nie wykrywa telefonu na USB |