| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| pawel1803 | |
|
| Witam, mam taki problem. Dzisiaj gdy robiłem fotki zauważyłem, że na wyświetlaczu jest czarna kropka. Po zrobieniu zdjęcia ona zostaje. Wie ktoś może o co chodzi? Widać ją na zdjęciach, które zamieściłem. Proszę o pomoc. [ Komentarz dodany przez: patrikos23: 01 Kwi 2011 05:46 ] Zmień nazwę tematu na regulaminową, bo poleci do kosza. |
||
| Laki1231 | |
|
| pawel1803, podaj model telefonu to postaram się powiedzieć coś więcej. _________________ |
||
| master228 | |
|
| a to jest na wyświetlaczu cały czas czy tylko podczas robienia zdjęć, jeśli tylko w czasie zdjęć to ja obstawiam jakiś paproszek na aparacie od środka, jeśli tak to rozbierz i wyczyść, jeśli nie chcesz sam tego robić to zanieś do jakiegoś serwisu to ci zrobią | ||
| Laki1231 | |
|
| Ja obstawiam, że to telefon jeszcze starszy i od wewnątrz na szkiełku jest coś. Tak w N73 było to aparat do wymiany był. _________________ |
||
| master228 | |
|
| Laki1231, moim zdaniem jednak to jest między zewnętrznym szkiełkiem aparatu a wewnętrznym szkiełkiem obudowy, żeby się przekonać trzeba rozebrać telefon | ||
| pawel1803 | |
|
| To nie jest na wyświetlaczu tylko w aparacie. Gdy np przybliżam to ta kropka znika bo wychodzi tak jakby za ekran. Model telefonu to e66. | ||
| Laki1231 | |
|
| pawel1803, to albo na szkiełku obudowy albo aparat. Zrób zdjęcie bez ubudowy i zobaczysz. _________________ |
||
| pawel1803 | |
|
| Ok, jak znajdę chwilę czasu to go rozkręcę. | ||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Komunikaty podczas instalacji programów i sposoby postępowań |
Pozostałe | Jack | |
[E66] Dzwine plamy podczas robienia zdjeć |
Pytania i Problemy z telefonami | davidboy2020 | |
Usunięcię dźwięku aparatu fot. podczas robienia zdjęć |