| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| reelax | |
|
| Witam, od niedawna jestem posiadaczem noki E7, przyznam że eksperymentalnie, gdyż od kilku lat używałem BlackBerry. Choć noki bardzo rzadko używałem E7 przekonała mnie wyświetlaczem i klawiaturą. Nie mniej jednak napotkałem pewne utrudnienie które jak nie znajdę skutecznego rozwiązania E7 postawi pod znakiem zapytania. 1. Poczta Exchange - czy używając tego klienta obsługi poczty można ustawić jedno konto? Mam już jedno ustawione, ale przy drugim napotykam już odmowę. 2. Używam 8 skrzynek - w moim przekonaniu prawidłowo skonfigurowanych do opcji odbioru "w czasie rzeczywistym" ( wcześniej próbowałem na co godzinnym odświeżaniu ). Niestety mimo jednej i drugiej opcji maile przychodziły ze sporym opóźnieniem. Bynajmniej przy cogodzinnym odświeżaniu było to zrozumiałe, tak przy auto odbiorze już mniej. Bywa tak, że mail całkiem szybko przychodzi, ale zdarzają się od kilku do kilkudziesięciu minut, a nawet kilu godzin poślizgi. Z czego to może wynikać? Czy da się proces poboru mail bardziej uwydatnić czy to już taka zaleta symbiana??? Proszę o pomoc i ewentualne wskazówki. |
||
| reelax | |
|
| Dodam przy okazji jeszcze jeden wątek, a mianowicie po aktualizacji symbiana do najnowszej wersji na nokia E7 - utraciłem pakiet office. Czy jest jakaś możliwość do przywrócić ? | ||
| Laki1231 | |
|
| Tak jak wgrasz phoenixem softa do e7 najnowszego załatwi twoje problemy. _________________ |
||
| reelax | |
|
| Jako początkującemu użytkownikowi nic mi to mówi. Jakby jakiś link lub inne wskazówki zagłębiające problematykę byłbym wdzięczny. Nie cytujemy całego poprzedniego posta // Jackson |
||
| Casaya | |
|
| reelax, tutaj masz link jak wgrac softa phoenixem http://symbiane.pl/hack-i...s60v3-s60v5-s3- vt19935.htm pomijasz punkt z podmiana pliku jesli nie chcesz shackowac czyli złamać system. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Jakbys chciał złamać system to napisy zrobię Ci tak plik bo tam go nie ma:) _________________ |
||
| wektoruchwyty.pl | |
|
| Witam Pozwólcie że się dołaczę. Mam problem z Nokią E7. Po zmianie oprogramowania na Symbian Anna zniknał mi Office oraz program do otwierania PDF. Czy można to jakoś przywrócić ? BVardzo prosze o " łopatologiczne " wyjaśnienie. Nie jestem zbyt biegły w tych sprawach. Z góry dziękuję. Witam ponownie Teraz sobie uświadomiłem że tak naprawdę to chyba nigdy nie miałem pakietu Office i progrmu PDF na tym telefonie. Ani w poprzedniej wersji Symbiana, ani teraz w wersji Anna. Czy jest na to jakaś rada ? Telefon jest na gwarancji. Proponują mi zostawić go w serwisie Nokii ale jest ona oddalona ode mnie o około 130 km. i trzeba zostawić tel. na kilka dni. Z góry dziękuję za odpowiedź. Posty połączone // Jackson |
||
| Laki1231 | |
|
| Był ten pakiet i nył PDF. A rozwiązanie jest proste. WGRAĆ CZYSTEGO SOFTA PHOENIXEM i format karty pamięci i pamięci maswoej wtedy system działa dobrze. Lub moja aukcja:) _________________ |
||
| wektoruchwyty.pl | |
|
| Witam ponownie. 10 PLN to nie majątek ( taniej niż dojechanie 130 km ! ), ale czy nie stracę przez to gwarancji ? Czy wszystkie zapisane zdjecia, kontakty itp. bedę miał dalej w telefonie ? Jak szybko można ta operację przeprowadzić od momentu zalicytowania na aukcji i czy to bedzie symbian anna Nie pisz posta pod postem w tak kr�tkim odst�pie czasu. Posty sklejone. // radziubaker |
||
| chucky | |
|
| wektoruchwyty.pl, anne pobierasz sobie przez navifirm i wtedy wgrywasz phoenixem lub jafem _________________ |
||
| Casaya | |
|
| wektoruchwyty.pl, forum jest niekomercyjne.wszelkie pytania odnosnie aukcji prosze zadawac na pw do zainteresowanego.jeszcze jedno pytanie odnosnie kasy za pomoc na forum niekomercyjnym skonczy sie warnem _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Nie tracisz gwarancji, bierzesz poradnik mój PHOENIX w tym przypadku. Ściągasz softa z czystym softem pod swój telefon PC musi się zgadzać z tym oryginalnym. Jak PC się bedzie zgadzał możesz aktualziowac telefon jak nie będzie zgadzał nie mozesz a jeśli to zrobisz tracisz gware. Jednym słowem wgrywanie softa oryginalnego z oryginalnym PC jest legalne i nie tracisz gwary. _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
5530 Kilka pytań |
Pytania i Problemy z telefonami | mic1221 | |
[Nokia N8] Kilka pytań |
Pytania i Problemy z telefonami | mssg | |
[C6] Kilka pytań początkującego |
Pytania i Problemy z telefonami | Latek | |
[N500] Kilka pytań |
Pytania i Problemy z telefonami | bungar | |