| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| 93bodzio333 | |
|
| odpalam byle jaką grę gram z 10 minut i telefon się wyłącza.co jest? dodam do tego,że gdy ładuje telefon tek około 10 minut jak odłącze ładowarkę niby nadal się ładuje,podświetlenie nie działa,wł/wył tez.. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Mało pamięci RAM widocznie proponuje wgrać najnowszy soft. _________________ |
||
| 93bodzio333 | |
|
| co do softu bym się zgodził,ale żeby za mało pamięci RAM do najprostrzej gry java ... podał byś link do najnowszego softu ? _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Symbian emuluje JAVE więc możliwe. Jaki to jest RM telefonu? _________________ |
||
| 93bodzio333 | |
|
RM-10 _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
Pobieranie / Download:
Musisz pobrać wszystkie 3party. Linki wstawiamy w tagu code.Poprawione.//patrikos23 _________________ |
||
| 93bodzio333 | |
|
| ok wszystko ładnie pięknie tylko mi nie mów,że mam ściągać wersję 4.0 _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| No raczej hehe. _________________ |
||
| 93bodzio333 | |
|
nie no zajefajnie to zapodaj link mam nadzieje ze mniej bd zajmować bo mam mulastego neta _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| 93bodzio333, dobra ja ci zuploaduje soft a ty po wypakowaniu będziesz miał folder RM-10 wrzucisz go sobie do folderu C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products Jak masz system 64bit to: C:\Program Files x86\Common Files\Nokia\DataPackage\Products _________________ |
||
| 93bodzio333 | |
|
no dobra to czekamEDIT : a Nokia Software Updater nic nie poradzi ? _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Kurde ściąg sobie przez NAVIFIRM. _________________ |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Komunikaty podczas instalacji programów i sposoby postępowań |
Pozostałe | Jack | |
Wszystkie gry na N-gage 2,0 |
N-Gage 2.0 | Romuś | |
Jak instalować gry/aplikacjePoradnik przedstawiający wszystkie metody |
Pozostałe | drago_o | |
Regulamin działu Gry Java |
Gry Java | Szymuś | |
[TEMAT ZBIORCZY] Gry s60v3 - ZESTAW 0-A |
Gry | deltanet | |
Sprawdź jakiego symbiana posiada twój telefon.Lista aktualna na dzień 12.06.2011 |
Pozostałe | Laki1231 | |
[C6] Podczas rotacji tel. wyłącza się. |
Pytania i Problemy z telefonami | lucio03 | |
[N95] Telefon wyłącza się po 10 sek |
Pytania i Problemy z telefonami | kosiak | |
[5530] Telefon samoistnie się wyłącza |
Pytania i Problemy z telefonami | mriolop | |
[5230] Telefon samoistnie wyłącza się |
Pytania i Problemy z telefonami | motyl22 | |