Autor Wiadomość
Gandex [e71] Aparat nie działa Napisany: 21 Gru 2010 07:11 [e71] Aparat nie działa   Postaw piwo autorowi tego posta
Witam!

nie działa mi aparat, pronowalem zainstalowac nowe fw, ale nie pomaga.

ogolnie chodzi o to ze wsyztskie opcje działaja, ale jak wchodze w opcje aparat to jest czarny obraz, jakby nic nie widzial, oślepł kod emotikony: :P

zdaje mi sie ze to jakis problem ze sterownikami, da sie jakos wejsc , podmienic je czy cos? :>

pozdrawiam gandex
patrikos23 [e71] Aparat nie działa Napisany: 21 Gru 2010 07:25   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 22/22
a nie zasłaniasz przypadkiem obiektywu? kod emotikony: ;)

Gandex [e71] Aparat nie działa Napisany: 22 Gru 2010 06:00   Postaw piwo autorowi tego posta
radze wyjac palec z ucha bo najwidoczniej odcinasz sobie dopływ krwi do mózgu kod emotikony: :)

Hmm, cóż za postawa osoby, która potrzebuje pomocy. Ostrzeżenie słowne // Jackson

Szanuje bardzo to ostrzezenie, jednak czy prowokacją nie jest to, że gość pyta sie mnie czy nie przysłaniam obiektywu ? czym? palcem czy reką, czy moze ma mnie ktos za debila kod emotikony: :) Jezeli decyduje się napisać post to znaczy ze siedzialem nad tym problemem dluzej i gdyby kolega przemyslal to by wpadl na genialny pomysl ze telefonu nie trzyma sie w jednym ustawieniu reki. Poza tym nie pisalem o zadnej przerobce hardware wiec nie wchodzi w gre przysłonięcie zle skreconą/złozoną częscia, wiec jak mam byc spokojny, jeżeli gość chyba przejął nawyki z naszej klasy i nabija posty.

Mimo wszytsko oczekuje odpowiedzi, lub pomocy na pytanie kod emotikony: :)

pozdrawiam gnd
bartek50003 [e71] Aparat nie działa Napisany: 22 Gru 2010 06:53   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
Spróbuj z jakimś programem, który obsługuje aparat, jakiś do robienia zdjęc, ale inny niż wbudowany. Opisz później, czy działa. Myślę, że to będzie wada techniczna, a nie systemu.

drago_o [e71] Aparat nie działa Napisany: 23 Gru 2010 03:48   Postaw piwo autorowi tego posta

Generalnie co mnie nauczyło posiadanie nokii od 10 lat... maja h****e aparaty kod emotikony: ;P nawet z optyką carl zeiss...po prostu mało co widać w ciemnych pomieszczeniach i w nocy a czasami i sam flash nie pomoże dużo... jeżeli testujesz to cudo w domu to spróbuj na dworze, lub przy maksymalnym świetle gdzieś gdzie jest bardzo jasno... jeśli zobaczysz cokolwiek (choćby punkcik na ekranie) to możesz iść z nim do serwisu lub się z tym pogodzić bo to prawdopodobnie wada techniczna optyki, gdyby sam aparat nie działał, w ogóle przy próbie włączenia aplikacji do niego, by się wieszał, krzaczył, itp...

pozdro

patrikos23 [e71] Aparat nie działa Napisany: 23 Gru 2010 05:22   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 22/22
Gandex napisał/a:
  • radze wyjac palec z ucha bo najwidoczniej odcinasz sobie dopływ krwi do mózgu kod emotikony: :)

Hmm, cóż za postawa osoby, która potrzebuje pomocy. Ostrzeżenie słowne // Jackson

Szanuje bardzo to ostrzezenie, jednak czy prowokacją nie jest to, że gość pyta sie mnie czy nie przysłaniam obiektywu ? czym? palcem czy reką, czy moze ma mnie ktos za debila kod emotikony: :) Jezeli decyduje się napisać post to znaczy ze siedzialem nad tym problemem dluzej i gdyby kolega przemyslal to by wpadl na genialny pomysl ze telefonu nie trzyma sie w jednym ustawieniu reki. Poza tym nie pisalem o zadnej przerobce hardware wiec nie wchodzi w gre przysłonięcie zle skreconą/złozoną częscia, wiec jak mam byc spokojny, jeżeli gość chyba przejął nawyki z naszej klasy i nabija posty.

Mimo wszytsko oczekuje odpowiedzi, lub pomocy na pytanie kod emotikony: :)

pozdrawiam gnd

Sorki nie chciałem cię zdenerwować. A poza tym nie musisz od razu innych obrażać. No i nie nabijam postów.Skończyłem.
Gandex [e71] Aparat nie działa Napisany: 23 Gru 2010 07:10   Postaw piwo autorowi tego posta
ja tez sorry kod emotikony: :)

a wiec robilem juz wczesniej proby z naswietlaniem, waliłem latarą, uwiezcie wszystkie skrajne przypadki kod emotikony: :D

to jest telefon kolegi, i cos napominal ze mu sie aplikacja po odpaleniu wieszala, teraz jak wyczyscilem go do zera i zrobilem uptade jeszcze mi sie nie wiesil, ale nie chce sie zmienic na kamere, dlatego wysnulem przypuszczenie ze to mogą byc stery, wiem ze to calkiem inny system, ale jak bawilem sie k800 to podmienialem sterowniki, moze tutaj da sie tez wejsc i poprostu wgrac inne? kod emotikony: :)
Jack [e71] Aparat nie działa Napisany: 23 Gru 2010 07:20   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 2/1
Gandex, Sterowników do kamer s60v3 nie ma. Obawiam się że serwis

drago_o [e71] Aparat nie działa Napisany: 23 Gru 2010 07:20   Postaw piwo autorowi tego posta

jeśli chodzi o same stery to z tego co mi wiadomo się nie da... spróbuj zainstalowac jakąś starsza wersje softu... bo juz byl taki przypadek na forum ze na nowym sofcie nie dzialala kamera a na starszym smiga wszystko....

sry za polskie znaki ale pisze z niemieckiego laptopa kod emotikony: :P

bartek50003 [e71] Aparat nie działa Napisany: 23 Gru 2010 08:28   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
Good idea drago_o. Ściągnij przez NaviFirm starszego softa i wgraj przez JAF, albo czymś innym

drago_o [e71] Aparat nie działa Napisany: 23 Gru 2010 08:39   Postaw piwo autorowi tego posta

mozna z sciagnac z blue nokia latwo i przystepnie

Pobieranie / Download: