Temat Zamknięty przez: Jack
Autor Wiadomość
patrikos23 [E71] Jak sprawdzić jaki jest najnowszy soft do telefonu Napisany: 08 Lis 2010 07:34 [E71] Jak sprawdzić jaki jest najnowszy soft do telefonu   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 22/22
Jak sprawdzić jaki jest najnowszy soft dla E71?Oczywiście PL kod emotikony: :]
Jack [E71] Jak sprawdzić jaki jest najnowszy soft do telefonu Napisany: 08 Lis 2010 03:03   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 2/1
Program NSU na komputer sprawdza czy są dostępne jakieś aktualizacje firmware a czy będzie on polski to zależy od product code

patrikos23 [E71] Jak sprawdzić jaki jest najnowszy soft do telefonu Napisany: 08 Lis 2010 06:40   Postaw piwo autorowi tego posta

W ten sposób to sprawdzam. Myslałem, że jest inny sposób. Jakiś czas temu dostałem maila od MyNokia, że jest dostępne nowe oprogramowanie do E71, a przez NSU mi go nie znajduje-wyskakuje mi że mam najnowsze oprogramowanie. Więc nie wiem czemu dostałem taką informację. Ale dzięki za info.

Jack [E71] Jak sprawdzić jaki jest najnowszy soft do telefonu Napisany: 08 Lis 2010 06:44   Postaw piwo autorowi tego posta

Jeżeli masz polski product code to powinno Ci normalnie znajdować najnowsze FW chyba że nowy fw jeszcze nie jest jeszcze wyszczony do końca

patrikos23 [E71] Jak sprawdzić jaki jest najnowszy soft do telefonu Napisany: 08 Lis 2010 06:54   Postaw piwo autorowi tego posta

Albo szybciej zmieniłem soft na najnowszy niż dostałem i nfo, że jest aktualizacja kod emotikony: :]

Meler [E71] Jak sprawdzić jaki jest najnowszy soft do telefonu Napisany: 08 Lis 2010 06:59   Postaw piwo autorowi tego posta

Albo włączyć navifirm i w nim wybrać swój telefon, w następnym oknie będzie lista wszystkich wersji softów razem z najnowszymi
Autor postu otrzymał pochwałę.
patrikos23 [E71] Jak sprawdzić jaki jest najnowszy soft do telefonu Napisany: 08 Lis 2010 07:08   Postaw piwo autorowi tego posta

A gdzie znajdę ten program?

DSV [E71] Jak sprawdzić jaki jest najnowszy soft do telefonu Napisany: 08 Lis 2010 07:15   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 3/3
Pobieranie / Download:

Autor postu otrzymał pochwałę.
patrikos23 [E71] Jak sprawdzić jaki jest najnowszy soft do telefonu Napisany: 08 Lis 2010 07:20   Postaw piwo autorowi tego posta

Jak działa ten program?instaluje go na kompie czy tele?

Jack [E71] Jak sprawdzić jaki jest najnowszy soft do telefonu Napisany: 08 Lis 2010 07:21   Postaw piwo autorowi tego posta

na kompie kod emotikony: XP

patrikos23 [E71] Jak sprawdzić jaki jest najnowszy soft do telefonu Napisany: 08 Lis 2010 07:24   Postaw piwo autorowi tego posta

Norton mi usuwa instalkę mowiąc że to wirus

DSV [E71] Jak sprawdzić jaki jest najnowszy soft do telefonu Napisany: 08 Lis 2010 07:26   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 3/3
To nie wirus, u mnie chodzi.