Temat Zamknięty przez: DSV
Autor Wiadomość
calak [E71] Oglądanie filmów flash na stronach Napisany: 03 Lut 2011 03:31 [E71] Oglądanie filmów flash na stronach   Postaw piwo autorowi tego posta
witam wszystkich. Posiadam nokie e71 i tu moje pytanie czy jest mozliwosc ogladania filmow na stronach typu ekino.tv. Mam opere ale jak daje zeby odtwarzalo film to sciaga mi pliczek malych rozmiarow z ktorym nic nie moge zrobic. Z gory dziekuje za pomoc. Pozdrawiam kod emotikony: :)

Nazwa tematu poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu. Zapoznaj się z tym punktem zanim kolejny tego typu temat poleci do KOSZA. // Jackson
Jack [E71] Oglądanie filmów flash na stronach Napisany: 03 Lut 2011 05:05   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 2/1
Nie ma takiej możliwości ze względu braku przeglądarki. Możesz jedynie na you tube

ziomek [E71] Oglądanie filmów flash na stronach Napisany: 03 Lut 2011 05:49   Postaw piwo autorowi tego posta

hmm po za tym nawet gdybyś jakimś cudem odpalił takie filmy to były by w tak strasznej jakości że nie wiem jak ty byś chciał to oglądać . mogę ci polecić serial baśkablog bo tam odcinki są z youtube i da się oglądać jak ma się słuchawki .

Laki1231 [E71] Oglądanie filmów flash na stronach Napisany: 03 Lut 2011 06:26   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 20/6
kod emotikony: ;) a ja powiem, że jakbyś znalazł przerobioneego softa jak 5800@C6 jest możliwość instalacji bibliotek QT i z tego czo czytałem można FLASH filmy oglądać. Bynajmniej mi na N8 już to działa. Oprócz QT nie wiem co trzeba wgrać.

sadam81 [E71] Oglądanie filmów flash na stronach Napisany: 03 Lut 2011 06:34   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
calak, na Operze nie mozna oglądac filmow FLASH.
Wejdz na standardową, ale jak przedmowcy twierdza, jest to niemozliwe.
Lecz nikt ci nie zabroni spróbować.

calak [E71] Oglądanie filmów flash na stronach Napisany: 03 Lut 2011 09:53   Postaw piwo autorowi tego posta
ok dzieki wszystkim za pomoc i sorry za zly temat nie doczytalem regulaminu.

Zamykam// stankovi23