| Temat Zamknięty przez: DSV |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| calak | |
|
witam wszystkich. Posiadam nokie e71 i tu moje pytanie czy jest mozliwosc ogladania filmow na stronach typu ekino.tv. Mam opere ale jak daje zeby odtwarzalo film to sciaga mi pliczek malych rozmiarow z ktorym nic nie moge zrobic. Z gory dziekuje za pomoc. Pozdrawiam Nazwa tematu poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu. Zapoznaj się z tym punktem zanim kolejny tego typu temat poleci do KOSZA. // Jackson |
||
| Jack | |
|
| Nie ma takiej możliwości ze względu braku przeglądarki. Możesz jedynie na you tube _________________ |
||
| ziomek | |
|
| hmm po za tym nawet gdybyś jakimś cudem odpalił takie filmy to były by w tak strasznej jakości że nie wiem jak ty byś chciał to oglądać . mogę ci polecić serial baśkablog bo tam odcinki są z youtube i da się oglądać jak ma się słuchawki . _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
a ja powiem, że jakbyś znalazł przerobioneego softa jak 5800@C6 jest możliwość instalacji bibliotek QT i z tego czo czytałem można FLASH filmy oglądać. Bynajmniej mi na N8 już to działa. Oprócz QT nie wiem co trzeba wgrać._________________ |
||
| sadam81 | |
|
| calak, na Operze nie mozna oglądac filmow FLASH. Wejdz na standardową, ale jak przedmowcy twierdza, jest to niemozliwe. Lecz nikt ci nie zabroni spróbować. _________________ |
||
| calak | |
|
| ok dzieki wszystkim za pomoc i sorry za zly temat nie doczytalem regulaminu. Zamykam// stankovi23 |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Szukam programu który umożliwi mi oglądanie filmów na Youtub |
Szukam | danek-94 | |
[N8] Aplikacja Python lub FLASH - oglądanie zdjęć. |
Szukam | Laki1231 | |
HTC Desire z Flash lite 4 czy Nexus One z Flash 10.1? |
Newsy | Jack | |
GT-i9300 przyłapany na stronach Samsunga.Chodzi o Galaxy S III? |
Newsy | Laki1231 | |