| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| xerus-82 | |
|
| Witam, tak jak w temacie coś mi to nie działa w noki E72. Na początku po HR normalnie mogłem skonfigurować e-maila, czyli pojawił się konfigurator w którym wypełniałem wszystkie pola wlacznie z opcją serwera przych/wych. Przy następnym Hard resecie już tak nie było. Pojawił się konfigurator ale mogłem wpisać jedynie e-mail i hasło po czym kazał wybrać sieć, ja wybrałem wi-fi i pokazuje się inf. "wykrywanie ustawień poczty" po czym wyrzucał mnie do głównego menu z lista pól-gotowców czyli:Ovi Mail, Yahoo Mail, gmail, Hotmail, Onet.pl, itp. Mógłbym przysiąc że wcześniej nie było tej listy. W każdym bądź razie nawet jak korzystam z takiego pól gotowca dla o2 to było jak poprzednio a przy ponownym uruchomieniu konfiguratora e-mail miałem informację że żadna poczta nie została skonfigurowana i czy chce skonfigurować i tak w kółko proszę o wyrozumiałość jeżeli już taki problem był poruszany, ale nie mogłem znaleźć nawet na google |
||
| patrikos23 | |
|
| Ze sklepu Ovi pobierz aplikację Nokia mail i zainstaluj-prawdopodobnie podmieni zainstalowana aplikacje na tele. Zainstaluj od nowa. A ta lista wyboru jest w nowych softach-też korzystam z poczty na telefonie i jak konfiguruje to mam to samo co ty. Ewentualnie zmień softa. _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Zmiana PC za pomocą JAF'a. Działa na każdym modelu NOKII.Jak przywrócić telefon do stanu z salonu oraz jak wgrać J.polski. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
Znasz melodie, a nie wiesz co to za tytuł? |
Szukam | Laki1231 | |
[E72] Po zainstalowaniu aplikacji fon nie działa poprawnie |
Pytania i Problemy z telefonami | krzypal | |
[C6] Nie mogę założyć konta e-mail |
Pytania i Problemy z telefonami | piotrus840 | |
[5800] Aparat nie działa , nie odtwarza filmów . |
Pytania i Problemy z telefonami | xJAmaTOx | |
[E72] Nie chce się połączyć z wifi tp-link |
Pytania i Problemy z telefonami | spidey29 | |
[E72] Telefon nie czyta muzyki ani niczego w galerii |