| Temat Zamknięty przez: Casaya |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| spidey29 | |
|
| witam właśnie dziś nabyłem wyżej wspomnianego tp linka jak na razie by łączyć moją e72 z netem.. i tu jest problem ponieważ cały czas gdy próbuje się połączyć z tp linkiem wyskakuje mi komunikat ''nie można połączyć nie znaleziono sieci wlan'' problem prawdopodobnie leży w tp linku bo przez liveboxa telefon mi się łączył bez problemu... co może być nie tak? ach i net na kompie przez tp linka jest... kontrolki też się świecą wszystkie ta ja trzeba. Będę wdzięczny za każdą pomoc [ Komentarz dodany przez: Satio: 13 Wrz 2011 09:33 ] Nie usuwamy dopiskó moderatora, niezależnie od tego czy jest to pochwała czy zwrócenie uwagi. Każde takie wykroczenie jest stosownie nagradzane. //Satio Autor postu otrzymał ostrzeżenie. |
||
| Casaya | |
|
| wejdz w lacznosc, wlacz WLAN znajdz swoja siec wejdz w ustawienia opcje ustawienia zaawansowane (tutaj dostaniesz ostrzezenie by nie wchodzic) kliknij na konfiguracja automatyczna~~~~ włączona moze pomoze _________________ |
||
| sadam81 | |
|
| Lub masz włączoną filtracje. Zresetuj ustawienia routera. W telefonie ustaw sieć jako Infrastruktura, nie AD HOC _________________ |
||
| spidey29 | |
|
| konfiguracje automatyczną mam włączoną no i sieć jest ustawiona jako infrastruktura... a tą filtracje wyłączyć bo reset routera raczej nic nie da bo ja tam nic nie włączałem to fabrycznie tak jest więc po resecie dalej będzie to samo chyba... | ||
| sadam81 | |
|
| To połącz router przez usb do kompa i wyłącz. _________________ |
||
| spidey29 | |
|
| mój modem ma tylko wejścia Ethernet... | ||
| chucky | |
|
| spidey29, połącz się z routerem, na dole masz adres który wpisujesz w przeglądarce i logujesz się do routera, wpisujesz login, hasło i wtedy w ustawieniach poszukaj _________________ |
||
| spidey29 | |
|
| wielkie dzieki wszystkim za pomoc problemem byla wlaczona filtracja adresow mac wystarczylo pogrzebac na stronie konfiguracyjnej co prawda wszystko po angielsku jest ale sie udalo i tego posta pisze juz z mojej e72:) | ||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Udostępnienie internetu z laptopa na nokie przez WiFi.Ad hoc |
Pozostałe | wentyl007 | |
Znasz melodie, a nie wiesz co to za tytuł? |
Szukam | Laki1231 | |
[Nokia N8] Nie chce się połączyć z routerem. |
Pytania i Problemy z telefonami | Inspiritia | |
[e66] Nie może połączyć się z wifi |
Pytania i Problemy z telefonami | czarek33 | |
[e61i] Po formacie nie może się połączyć z netem przez wifi |