| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| krzypal | |
|
| Witam, mam następujący problem. Po zmianie motywu mogę cieszyć się nim jakiś czas. Mianowicie fon automatycznie ładuje motyw domyślny. I tak, na ogół wystarczy go z powrotem załadować i hula jakiś czas, a czasami mam komunikat "motyw uszkodzony" i muszę odpalić jeszcze raz system. Próbowałem inne motywy, ten sam problem. Próbowałem zapisać motyw na pamięci telefonu (bo dotychczas na karcie instalowałem), bez skutku. Zna ktoś ten problem? Pozdrawiam Nazwa tematu poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu.//patrikos23 |
||
| patrikos23 | |
|
| Może instalujesz motywy nie kompatybilne z twoim telefonem? _________________ |
||
| Casaya | |
|
| zaladuj motyw.i aktywny profil glowny...moze tutaj jest problem... a po wylaczeniu telefonu jest to samo? hard reset robiles? jaki masz soft?modyfikowany (cfw) czy zwykly? _________________ |
||
| Jack | |
|
| Używasz patchy? _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| radziubaker, ale pytań jeśli inny motyw działa to znaczy, że ten lipny. Jeśli wszystkie wgraj najnowszy czysty soft, plus format karty pamięci lub wbudowanej. _________________ |
||
| krzypal | |
|
patrikos23 napisał/a:
odpada. radziubaker napisał/a:
co to znaczy aktywny profil główny? Profil ogólny? Mam jako Ogólny prawie zawsze. radziubaker napisał/a:
to samo, ale tak jak pisałem po jakimś czasie tak robi się. radziubaker napisał/a:
właśnie po hard resecie taki coś mam, nic nie modyfikowałem po nim. Jackson napisał/a: Nie.
Opis:
Ze wszystkimi tak dzieje się. Format karty pamięci lub wbudowanej nie robiłem, ale wydaje mi się, że nie w tym problem, bo zarówno takie coś dzieje się na karcie jak i w pamięci wbudowanej. Na szczęście problem nie dzieje się aż tak często.. |
||
| Laki1231 | |
|
| krzypal, jak każdy motyw to proponuje softa plus format karty pamięci czy wbudowanej _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Sprawdź jakiego symbiana posiada twój telefon.Lista aktualna na dzień 12.06.2011 |
Pozostałe | Laki1231 | |
[6210 Navigator] Telefon się zacina po zmianie softa |
Pytania i Problemy z telefonami | michal1991 | |
[n97] Telefon po zmianie tematu nie włącza się |
Pytania i Problemy z telefonami | mitarashi | |
[Vivaz] Telefon nie ładuje w samochodzie. |
Pytania i Problemy z telefonami | wowek | |
[E72] Telefon nie czyta muzyki ani niczego w galerii |
Pytania i Problemy z telefonami | piotrekpedzis | |
Shazam Player zastąpi domyślny odtwarzacz muzyki iOS? |
Newsy | xJAmaTOx | |
Tak Tak - bezpłatne rozmowy przez rok z nowym numerem |