| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| piotrekpedzis | |
|
| Witam! mam problem, wrzucam muzyke na karte pamieci przez kabel lecz telefon/odtwarzacz w telefonie nie czyta tej muzyki, tak samo mam ze zdjeciami, wrzucam i nie odtwarza ich tel, sa ciagle na karcie lecz nie moge je przez tel zobaczyc, sformatowalem karte pamieci poniewaz myslalem ze jest jakis wirus czy cos w tym stylu lecz po formacie mam to samo... Prosze o pomoc. Tel Nokia E72 Nazwa tematu poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu. // sadam81 |
||
| Casaya | |
|
| piotrekpedzis, moze karta walnieta. zrób jeszcze hard reset *#7370# stracisz wszystkie kontakty,smsy,zdjecia z telefonu _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| piotrekpedzis, wrzucasz do odpowiedniego folderu:)? radziubaker, po co odrazu hard reset. EDIT: muzyka - sounds->digital lub music zdjęcia - images filmy - videos Po dodaniu muzyki w odtwarzaczu daj opcje->odśwież fonotokę |
||
| Casaya | |
|
| Laki1231, w sumie nie spytałem gdzie wrzuca muze i zdjecia ale to raczej oczywiste... _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| radziubaker, jak początkujący to raczej nie:) _________________ |
||
| piotrekpedzis | |
|
| Nie no nie robcie ze mnie takiego matola =p mam ponad 20 lat to nie jets moj pierwszy tel, po prostu mam status poczatkujacy bo nie uzywam tej strony. wiem gdzie wrzucac trzeba swoje pliki. karta nie jest rypnieta bo jak podlacze pod kompa tel to wszystko pokazuje, ze sa na niej moje pliki a tel nie czyta nawet jak wrzuce i klikne odswiez w odtw. nawet formaty kart pamieci i wkladanie nowych kart nie pomaga. sciagnalem nawet antywirusa i oplacilem go i zadnego wirusa na tel nie znalazl. | ||
| Laki1231 | |
|
| Nikt się nie śmieje. Ja proponuje hard reset robiłeś? I format karty pamięci. _________________ |
||
| piotrekpedzis | |
|
| nie robilem takiego resetu. formaty nie pomagaja. teraz wyciagnalem karte przez czytnik ja sformatowalem na fat32 i bez alokacji i zobacze moze zadziala | ||
| Laki1231 | |
|
| Zawsze ma być FAT32 bo tylko to czyta telefon i proponuje kliknąć PRZYWRÓĆ USTAWIENIA DOMYŚLNE URZĄDZENIA _________________ |
||
| piotrekpedzis | |
|
| tak doszedlem do tego. jezeli ktos bedzie mial podobny problem i bedzie meczyl sie tak samo jak ja wiec robcie tak, wyciagnijcie karte, kliknijcie formatowanie karty (trzeba ja do zera wyczyscic) tylko nie szybkie foramtowanie tylko normalne w FAT32 i kliknijcie bez alokacji po dosc dlugim formatowaniu nie odlanczajcie tak poprostu czytnika bo to nic nie pomoze trzeba kliknac jeszcze w kompie bezpieczne usuwanie sprzetu i dopiero wszystko poproawnie bedzie chodzilo. dziekuje za pomoc wszystkim odpisujacym! pozdrawiam! edit nigdy wczesniej nie mialem takich problemow z tel. nie jest to blachostka wiec prosze nie smiejcie sie ze mnie. bo nie sztuka jest od razu wywyzszac sie. Nie pisz posta pod postem w tak krotkim odstepie czasu. Posty sklejone. // radziubaker |
||
| Laki1231 | |
|
| Wystarczy szybkie na fata z domyślnymi ustawieniami, można też z poziomu tel formatować. Telefon NTFS nie czyta. _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Sprawdź jakiego symbiana posiada twój telefon.Lista aktualna na dzień 12.06.2011 |
Pozostałe | Laki1231 | |
Znasz melodie, a nie wiesz co to za tytuł? |
Szukam | Laki1231 | |
Google: Android nie jest ani zamknięty, ani sfragmentowany! |
Newsy | Laki1231 | |
[5800] Nie można niczego zainstalować. |
Pytania i Problemy z telefonami | jaari | |
[Nokia 5530 XM] Nie czyta mp4 |
Pytania i Problemy z telefonami | mp345 | |
[6210 Navigator] Nie czyta karty pamięci |
Pytania i Problemy z telefonami | szafirldz | |
[E63] Komputer nie czyta karty pamięci |