| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| pawel_sp | |
|
| Witam, od dziś mam problem z telefonem Nokia E75. W pewnym momencie zaczął non-stop się "odświeżać" i robi to bez przerwy. Nie da się wejść w żadną aplikacje, kontakty itd gdyż co ok sekundę wraca do ekranu głównego. Próbowałem działać bez karty pamięci ale jest to samo, na szczęście udało mi się zgrać kontakty, kalendarz itd przez PS Suite. Chciałem również zrobić update soft`u ale Nokia Software Updater nie wykrywa telefonu i nie chce się z nim połączyć. Oczywiście jak chce się coś zainstalować to również nie można gdyż wymaga to zaakceptowania telefonem co jest niemożliwe przez to ciągłe odświeżanie. Czy ktoś wie co to może być i jak ew. da sie to naprawic? pozdrawiam Pawel_sp |
||
| ziomek | |
|
| hahahahahaa dokładnie ten sam problem mam na mojej n95 od wczoraj xd a raczej przedwczoraj , nie pozowstaje nic innego jak hard format telefonu . U mnie wina leżała w bugu przy instalacji ty pewnie masz coś podobnego . _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| pawel_sp | |
|
No to widzę, że nie jestem sam Jak najlepiej zrobić taki hard format telefonu? |
||
| Jack | |
|
Rozglądaj się trochę a nie czekaj tylko na nas http://symbiane.pl/format...s60v3-vt259.htm _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| burdatomasz | |
|
| witam serdecznie.mam problem z moja e75,otóż telefon jest całkiem sprawny działa w nim wszystko oprócz aparatu oraz real playera.gdy wchodzę w aparat to odrazu automatycznie wychodzi z niego.kwestie real playera rozwiazałem instalując inny program do odtwarzania filmów.czy wystarczy zmiana softu??pomóżcie | ||
| Jack | |
|
| Zmiana softu i ewentualnie hard format _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[E75] Jaki symbian? |
Pytania i Problemy z telefonami | Orzeszek | |
[E75] Radio budzik |
Szukam | Orzeszek | |
[E75] Wycena telefonu |