Autor Wiadomość
pawel_sp [E75] Nieustanne odświeżanie się Napisany: 05 Lip 2010 11:33 [E75] Nieustanne odświeżanie się   Postaw piwo autorowi tego posta
Witam,
od dziś mam problem z telefonem Nokia E75.
W pewnym momencie zaczął non-stop się "odświeżać" i robi to bez przerwy.
Nie da się wejść w żadną aplikacje, kontakty itd gdyż co ok sekundę wraca do ekranu głównego.
Próbowałem działać bez karty pamięci ale jest to samo, na szczęście udało mi się zgrać kontakty, kalendarz itd przez PS Suite.
Chciałem również zrobić update soft`u ale Nokia Software Updater nie wykrywa telefonu i nie chce się z nim połączyć.
Oczywiście jak chce się coś zainstalować to również nie można gdyż wymaga to zaakceptowania telefonem co jest niemożliwe przez to ciągłe odświeżanie.

Czy ktoś wie co to może być i jak ew. da sie to naprawic?

pozdrawiam
Pawel_sp
ziomek [E75] Nieustanne odświeżanie się Napisany: 06 Lip 2010 12:37   Postaw piwo autorowi tego posta

hahahahahaa dokładnie ten sam problem mam na mojej n95 od wczoraj xd a raczej przedwczoraj , nie pozowstaje nic innego jak hard format telefonu . U mnie wina leżała w bugu przy instalacji ty pewnie masz coś podobnego .

Autor postu otrzymał pochwałę.
pawel_sp [E75] Nieustanne odświeżanie się Napisany: 06 Lip 2010 08:14   Postaw piwo autorowi tego posta
No to widzę, że nie jestem sam kod emotikony: :)
Jak najlepiej zrobić taki hard format telefonu?
Jack [E75] Nieustanne odświeżanie się Napisany: 06 Lip 2010 09:04   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 2/1
Rozglądaj się trochę a nie czekaj tylko na nas kod emotikony: :)

http://symbiane.pl/format...s60v3-vt259.htm

Autor postu otrzymał pochwałę.
burdatomasz [E75] Nieustanne odświeżanie się Napisany: 06 Wrz 2010 05:10   Postaw piwo autorowi tego posta
witam serdecznie.mam problem z moja e75,otóż telefon jest całkiem sprawny działa w nim wszystko oprócz aparatu oraz real playera.gdy wchodzę w aparat to odrazu automatycznie wychodzi z niego.kwestie real playera rozwiazałem instalując inny program do odtwarzania filmów.czy wystarczy zmiana softu??pomóżcie
Jack [E75] Nieustanne odświeżanie się Napisany: 06 Wrz 2010 05:18   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 2/1
Zmiana softu i ewentualnie hard format