| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Shant | |
|
| Witam, szukam wszystkich możliwych "wielkich tytułów" przeniesionych z PC bądź zminimalizowanych do mobile. Przykładem: Heroes might and magic II Telefon N79, s60 3rd FP2. Jeśli nie linki do gier to przynajmniej tytułu, będe bardzo wdzięczny i oczywiście " + " za pomoc. |
||
| Jack | |
|
Napewno quake _________________ |
||
| ziomek | |
|
| counter strike , duke nuke {w emulatoze} no i może wormsy _________________ |
||
| Shant | |
|
Narazie nic ciekawego niestety - tzn gry dobre ale na kompie, w CS'a aktualnie gram ale ten w wersji mobilnej jest totalnym niewypałem - chodz oczywiscie nie ma czego wymagać na telefonie. Bo heroes jednak mnie wciaga i jest to fajna gra |
||
| Jack | |
|
| jeszcze jest lament island (chyba była na pc), Tomb raider _________________ |
||
| ziomek | |
|
| moge ci polecić jeszcze tylko gothica wersja mobilna naprawdę mnie wciągneła była to jedna z lepszych gier w jakie grałem na telefonie _________________ |
||
| fiszkon | |
|
| Cała seria Need For Speed'ów, Fifa, Assassin's Creed _________________ |
||
| Shant | |
|
Dzięki za odpowiedzi, jednak nie bardzo mi podchodzą te gry, inne gusta .Z wszystkich wymienionych porządne to NFS, heroes, wormsy. A może macie jakieś swoje ulubione tower defensy lub strategie? niekoniecznie z platformy PC. Peace |
||
| Jack | |
|
| mega tower assault, dictator defence, settlers, age of empires _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Shant | |
|
| Świetne te tower defensy które podałeś Jackson! | ||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[TEMAT ZBIORCZY] Gry s60v3 - ZESTAW 0-A |
Gry | deltanet | |
Paczki aplikacji s60v3zbiór wszystkich paczek jakie były w tym dziale |
Aplikacje | BoRoS | |
Hack i wgrywanie softu Phoenixem S60v3 & S60v5 & S^3Oraz jak postawić telefon w trybie Dead Flashing. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
Hack i wgrywanie softu JAF'em - S60v3 & S60v5 & S^3Oraz jak postawić telefon w trybie Dead Phone. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
Wszystkie gry na N-gage 2,0 |
N-Gage 2.0 | Romuś | |
Regulamin działu Gry Java |
Gry Java | Szymuś | |
Jak instalować gry/aplikacjePoradnik przedstawiający wszystkie metody |
Pozostałe | drago_o | |
Gry z s60v3 na s60v5? |
Pytania i Problemy z telefonami | C6maniaq | |
Gry na s60v3 FP1?? |
Szukam | mardok1212 | |
GpForce s60v3 + GRYEmulator Pegazusa i Nintendo + GRY |