| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| ursusowiec 360,4011 | |
|
| siemka mam problem ponieważ nie wiem do którego folderu wgrac gre wypakowaną z rar Nazwa tematu poprawiona wedlug punktu 1.1 regulaminu tego dzialu. // radziubaker |
||
| Laki1231 | |
|
| Do others lub na kartę pamięci bezpośrednio i instalujesz przez dowolny menadżer plików. _________________ |
||
| Casaya | |
|
| ja nigdy nie zapisywalem w jakichs folderach.zawsze mozesz tez utworzyc folder GRY na karcie pamieci i wrzucac tam... lub jak laki zapodal do others _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Ja dla porządku na karcie jednak proponuje jakiś folder, lub nokia ovi suite podłączamy telefon wybieramy na nim PC SUITE klikamy dwa razy na grę i instaluje się z poziomu telefonu. _________________ |
||
| ursusowiec 360,4011 | |
|
wkleiłem do others to mam aby zdjecie z gry , zrobiłem folder z grami to tak samo gdzie to wkleić ????? |
||
| Casaya | |
|
| ursusowiec 360,4011, a czy te gry to napewno na symbiana? sis,jar? jaka koncowka? gry wypakuj oczywiscie _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Jeśli ściągasz jave to rar może postrzegać jako archiwum wtedy po wypakowaniu nie będzie jeden plik tylko z 50, wtedy takiego archiwum się nie wypakowywuje. _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Wszystkie gry na N-gage 2,0 |
N-Gage 2.0 | Romuś | |
Regulamin działu Gry Java |
Gry Java | Szymuś | |
Jak instalować gry/aplikacjePoradnik przedstawiający wszystkie metody |
Pozostałe | drago_o | |
[TEMAT ZBIORCZY] Gry s60v3 - ZESTAW 0-A |
Gry | deltanet | |