Temat Przesunięty przez: Harmattan
Autor Wiadomość
athread [E90] Przegladarka z flashem Napisany: 29 Cze 2011 02:29 [E90] Przegladarka z flashem   Postaw piwo autorowi tego posta
Od dzis jestem posiadaczem nokii E90 i chcialbym zapytac czy jest jakas alternatywa skyfire, aby odtwarzac flasha?

[ Komentarz dodany przez: Satio: 29 Cze 2011 08:45 ]
Temat przeniesiony do odpowiedniego działu. Następnym razem proszę o więcej uwagi przy zakładaniu tematu. //Satio
Harmattan [E90] Przegladarka z flashem Napisany: 29 Cze 2011 08:47   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 1/2
Z tego co wiem, to najnowsza Opera Mobile powinna mieć flasha. Znajduje się na forum kod emotikony: :)

Laki1231 [E90] Przegladarka z flashem Napisany: 29 Cze 2011 11:18   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 20/6
...lub na stronie
Pobieranie / Download:
wpisujesz na telefonie.

DSV [E90] Przegladarka z flashem Napisany: 29 Cze 2011 11:25   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 3/3
Na symbiana nie znajdziesz za bardzo dobrej przeglądarki z flashem, jedynie jeszcze w bolt jakoś działa ten flash.

Baton [E90] Przegladarka z flashem Napisany: 29 Cze 2011 07:00   Postaw piwo autorowi tego posta

Według mnie opera jest dobra.Sam jej używam i nie mam żadnych problemów kod emotikony: :)