| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| sadam81 | |
|
| Mam zaszczyt przedstawić wam ciekawą grę na telefony z systemem Symbian 5th Edition - Eat this!! Gra ma bardzo przyjemny, prosty interfejs.Przeznaczona jest do telefonów posiadających kamerę - bez znaczenia, czy jest ona przednia, czy tylna - w ustawieniach sami wybieramy, z której kamerki korzystamy. W moim przypadku jest to frontowa, używana do Videokonferencji. Głównym naszym zadaniem w grze jest rzucanie laskami dynamitu do `wiewiórek` wyglądających z norek. Rzut odbywa się poprzez machnięcie ręką przed kamerą. Należy jednak znajdować się na wprost ofiary, by rzut był celny, wprost do pyska wiewiórki Do naszej dyspozycji dostępna jest także lista najlepszych wyników. Zdobywanie punktów nie jest tak łatwe jak może nam się wydawać. Za wszystko są one naliczane, m.in. za celność. Gra zapewnia niezapomniane wrażenia dla gracza. Jednak wiewiórki nie są głupie i potrafią odbić dynamit i zranić naszego gracza, co skutkuje utratą życia. Grafika: 7/10 Grywalność: 7/10 Sterowanie: 9/10 Muzyka, dźwięki: 8/10 Podsumowując całość: - gra o średniej grafice, - sterowanie bardzo przyjemne, - na niekorzyść gry może oddziaływać jej grywalność, - gra polecana dla graczy, którzy nie lubią dotykać telefonu podczas rozgrywki, Do pobrania tutaj!! http://symbiane.pl/eat-th...eat&start=0 Przepraszam za estetyke opisu. Jest to pierwsza tego typu recenzja na forum. _________________ |
||
| daanielito | |
|
| Przeczytanie recenzji od razu skłoniło mnie do pobrania gry. Ten dział może się jednak okazać przydatny : ) _________________ |
||
| master228 | |
|
| niezła gra, a recenzja świetnie zrobiona. _________________ |
||
| Grzenio | |
|
| Jest też wersja Pod s60v3? Jeśli tak proszę o linka. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Opcja Szukaj na forum tak strasznie boli?? http://symbiane.pl/eat-th...eat&start=0 _________________ |
||
| Grzenio | |
|
| Nie reaguje mi na ruch pod aparatem. Dodam że mam Ninja Strike i działa perfekcyjnie. _________________ |
||
| sadam81 | |
|
| Ta gra działa tylko na v5 _________________ |
||
| Grzenio | |
|
Laki1231 napisał/a:
Tą mam i nie reaguje. _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Hack i wgrywanie softu Phoenixem S60v3 & S60v5 & S^3Oraz jak postawić telefon w trybie Dead Flashing. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
Hack i wgrywanie softu JAF'em - S60v3 & S60v5 & S^3Oraz jak postawić telefon w trybie Dead Phone. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
Telefony z systemem symbian s60v5 (os9.4 os9.5)aktualizacja 4 stycznia 2010 |
Aplikacje | lui754 | |
Gra Abduction - na Nokię C6 (Symbian s60v5 ?) |
Szukam | Effy | |
Eat ThisGra na kamerkę, karmimy głodne stworki |
Gry | Szymuś | |
Eat This!Gra na Kamerę |
Gry | marekbrown | |
[N8] Gra X-Construction |
Szukam | Laki1231 | |
Gra Piłkarzyki |