| Temat Przesunięty przez: Laki1231 |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| hitman48 | |
|
| Witam potrzebuje programu do edycji motywów s60v3 nokia. Nie potrzebuje zmienić tapety czy dać ją na cały ekran. Chciałbym dokonać paru zmian i ulepszyć już motyw który posiadam. Tzn. zmienić kolor tekstu i zmienić ikonki w menu. Carbie proponuje stworzenie motywu od podstaw. Ja juz posiadam motyw i chce dokonać w nim pare zmian. Ewentualnie czy może ktoś zna stronkę na której znajdę czyste motywy. Tzn. proste czarne tło. Wszystko czytelne. Bez bajerów. Eleganckie bez żadnego łoł. Z góry dziękuje za odpowiedź i pomoc. | ||
| Grzenio | |
|
| zedge.net robisz konto i masz opcje edycji tematów i bodajże stwarzania ich od "zera" _________________ |
||
| hitman48 | |
|
| Dobrze jeszcze raz. Znam strony że można robić motyw na telefonie czy w przeglądarce od zera. Znam też program Carbie. Mam motyw który mi się bardzo podoba. Chce lekko go zmienić NIE ROBIĆ OD POCZĄTKU. Z góry dzięki za pomoc. | ||
| Laki1231 | |
|
| To możesz też tym edytować. _________________ |
||
| hitman48 | |
|
| Sprawdziłem można edytować ale nie na symbiana s60v3!!! | ||
| Laki1231 | |
|
| Nie wrzeszcz. A stronka Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| Casaya | |
|
| tutaj mam jakis.ale jest w 5 partach Nazywa sie Carbide.ui S60 Theme Edition part1 Pobieranie / Download:
part2 Pobieranie / Download:
part3 Pobieranie / Download:
part4 Pobieranie / Download:
part5 Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| hitman48 | |
|
| Jest taka sprawa w necie jest wszystko i nie ma nic. Ludzie nabijają posty, wrzucają zbędne śmieci. Życie o wiele jest proste jeżeli uzyskuje się pewną prostą odpowiedź. Wykrzykniki miały zwrócić uwagę tych co lubią pisać byle co. | ||
| Laki1231 | |
|
| hitman48, nie jest prosto znaleźć to czego ty chcesz myślisz, że co drugi człowiek edytuje motywy? _________________ |
||
| hitman48 | |
|
| Opisałem problem najdokładniej jak mogłem. Uzyskałem odpowiedzi różne a czasem niepotrzebne. W sumie jeżeli ja czegoś nie wiem to nie pisze aby zapchać forum. Strona jest niezła bo pozwala odnaleźć dużo ciekawych rzeczy w jednym miejscu. Lecz czasem niepotrzebne komentarze mylą. Myślałem że strona jest profesjonalna więc napisałem. Trudno. | ||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Fabryka MotywówWyrabiam motywy na zamówienie |
Grafika | adames | |
Tworzenie własnych motywów |
Tematy | kijec | |
Paczki aplikacji s60v3zbiór wszystkich paczek jakie były w tym dziale |
Aplikacje | BoRoS | |
[TEMAT ZBIORCZY] Gry s60v3 - ZESTAW 0-A |
Gry | deltanet | |
Hack i wgrywanie softu Phoenixem S60v3 & S60v5 & S^3Oraz jak postawić telefon w trybie Dead Flashing. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
Hack i wgrywanie softu JAF'em - S60v3 & S60v5 & S^3Oraz jak postawić telefon w trybie Dead Phone. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
Nokia OVI MapsMapy i wskazówki dojazdu czyli nawigacja |
Aplikacje | patrikos23 | |
[NOKIA] Paski na wyświetlaczu - usunięcie problemu |
Pozostałe | ppp208 | |
Aktualizacja oprogramowania poprzez Nokia Software Updater. |
Hacked Symbian/Flashing | pawelooss | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |