Temat Przesunięty przez: Laki1231
Autor Wiadomość
hitman48 Edytor motywów s60v3 nokia Napisany: 13 Cze 2011 04:42 Edytor motywów s60v3 nokia   Postaw piwo autorowi tego posta
Witam potrzebuje programu do edycji motywów s60v3 nokia. Nie potrzebuje zmienić tapety czy dać ją na cały ekran. Chciałbym dokonać paru zmian i ulepszyć już motyw który posiadam. Tzn. zmienić kolor tekstu i zmienić ikonki w menu. Carbie proponuje stworzenie motywu od podstaw. Ja juz posiadam motyw i chce dokonać w nim pare zmian. Ewentualnie czy może ktoś zna stronkę na której znajdę czyste motywy. Tzn. proste czarne tło. Wszystko czytelne. Bez bajerów. Eleganckie bez żadnego łoł. Z góry dziękuje za odpowiedź i pomoc.
Grzenio Edytor motywów s60v3 nokia Napisany: 13 Cze 2011 04:51   Postaw piwo autorowi tego posta

zedge.net robisz konto i masz opcje edycji tematów i bodajże stwarzania ich od "zera"

hitman48 Edytor motywów s60v3 nokia Napisany: 14 Cze 2011 03:52   Postaw piwo autorowi tego posta
Dobrze jeszcze raz. Znam strony że można robić motyw na telefonie czy w przeglądarce od zera. Znam też program Carbie. Mam motyw który mi się bardzo podoba. Chce lekko go zmienić NIE ROBIĆ OD POCZĄTKU. Z góry dzięki za pomoc.
Laki1231 Edytor motywów s60v3 nokia Napisany: 14 Cze 2011 04:01   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 20/6
To możesz też tym edytować.

hitman48 Edytor motywów s60v3 nokia Napisany: 21 Cze 2011 03:25   Postaw piwo autorowi tego posta
Sprawdziłem można edytować ale nie na symbiana s60v3!!!
Laki1231 Edytor motywów s60v3 nokia Napisany: 21 Cze 2011 03:42   Postaw piwo autorowi tego posta

Nie wrzeszcz.

A stronka
Pobieranie / Download:

Casaya Edytor motywów s60v3 nokia Napisany: 21 Cze 2011 06:09   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/16
tutaj mam jakis.ale jest w 5 partach

Nazywa sie Carbide.ui S60 Theme Edition

part1
Pobieranie / Download:

part2
Pobieranie / Download:

part3
Pobieranie / Download:

part4
Pobieranie / Download:

part5
Pobieranie / Download:

hitman48 Edytor motywów s60v3 nokia Napisany: 23 Cze 2011 06:40   Postaw piwo autorowi tego posta
Jest taka sprawa w necie jest wszystko i nie ma nic. Ludzie nabijają posty, wrzucają zbędne śmieci. Życie o wiele jest proste jeżeli uzyskuje się pewną prostą odpowiedź. Wykrzykniki miały zwrócić uwagę tych co lubią pisać byle co.
Laki1231 Edytor motywów s60v3 nokia Napisany: 23 Cze 2011 06:52   Postaw piwo autorowi tego posta

hitman48, nie jest prosto znaleźć to czego ty chcesz myślisz, że co drugi człowiek edytuje motywy?

hitman48 Edytor motywów s60v3 nokia Napisany: 25 Cze 2011 01:33   Postaw piwo autorowi tego posta
Opisałem problem najdokładniej jak mogłem. Uzyskałem odpowiedzi różne a czasem niepotrzebne. W sumie jeżeli ja czegoś nie wiem to nie pisze aby zapchać forum. Strona jest niezła bo pozwala odnaleźć dużo ciekawych rzeczy w jednym miejscu. Lecz czasem niepotrzebne komentarze mylą. Myślałem że strona jest profesjonalna więc napisałem. Trudno.