| Temat Przesunięty przez: Jack |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Jack | |
|
| Efekty Kastora na nokie E52 & E55. (Działa na 100% na tych 2 telefonach co do innych s60v3 nie jestem pewny) 1. Wyłączamy efekty tematu 2. W ROMPatcherze włączamy patcha open4all 3. Pobieramy C2ZMaker (generator patcha c2z) i instalujemy go po czym : 1a. Uruchamiamy C2ZMaker 2a. Wybieramy Opcje >> Generate 3a. Po kilku chwilach powinna ukazać nam się informacja: "Succeed! Save to E:\c2z.rmp". Jeżeli nic nam się nie wyświetli po około 2 minutach zamykamy aplikacje i nasz patch będzie na dysku E 4a. Przenosimy plik c2z.rmp do folderu Patches. 5a. Aktywujemy patcha i dodać go do auto startu 4. Otwieramy folder z jednym z wybranych efektów np. Blue magic light transition(znajduję się w paczce) i kopiujemy z niego folder effects do C:\Resource 5. Włączamy efekty tematu i cieszymy się ciekawszym wyglądem naszego menu. Przykładowo jak to wygląda na E52 z efektem Herry cherry division Tornado(Znajduję się w paczce): ------ C2ZMaker może wymagać bibliotek PIPS 1.03 załączam również do nich instalke C2ZMaker: Pobieranie / Download:
2 efekty Kastora: Pobieranie / Download:
PIPS 1.03 Pobieranie / Download:
Otagowałem link do YT. // TheBesteva _________________ |
||
| mateusz89sko | |
|
| jak wylaczyc wfekty tematu nokia e 65 motyw podstawowy? |
||
| Jack | |
|
| Menu > ustawienia >ogólne > personalizacja > tematy > ogólne > opcje > efekty tematów > NiE _________________ |
||
| furonss | |
|
W ogóle co to jest ten ROMPatcher? i gdzie to się znajduję w e52? |
||
| Jack | |
|
| tutaj prostszy sposób: http://symbiane.pl/pelne-...fp2-vt16677.htm _________________ |
||
| kosarz55 | |
|
| halo ? mam tego ROM Patcher i nie ma tego patcha open4all mam do wyboru apply disable add to auto itp. / Co mam robiś ? | ||
| Jack | |
|
| kliknij na niego _________________ |
||
| joggi26 | |
|
| Nowy efekt Pobieranie / Download:
Linki kodujemy tagiem Code//stankovi23 |
||
| pyk21 | |
|
| Wszyztko działa tylko jak wlącze jakis efekt i chce zadzwonic to tel się restartuje no przynajmniej raz mi sie tak zdarzyło bo pózniej nie sprawdzałem | ||
| Laki1231 | |
|
| pyk21, może jakieś efekty walnięte użyj innych _________________ |
||
| barcam | |
|
| tą modifikację mozna zastosowac tylko na złamanym symbianie ?? | ||
| Laki1231 | |
|
| Tak niestety _________________ |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Pełne Efekty Kastor na Fp1 i Fp2!Efekty kastor w menu telefonu |
Modyfikacje | Jack | |
Hack i wgrywanie softu JAF'em - S60v3 & S60v5 & S^3Oraz jak postawić telefon w trybie Dead Phone. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
Hack i wgrywanie softu Phoenixem S60v3 & S60v5 & S^3Oraz jak postawić telefon w trybie Dead Flashing. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
[Efekty Kastora] NEON v.1 by Allstar12345BELLE |
Modyfikacje | Laki1231 | |
Efekty Kastora na FP1 i FP2 |
Modyfikacje | piotre19 | |
[Efekty Kastora] Efekt kastratora by jlmvcBelle |
[Efekty Kastora] Jin Hao effect V5 |
[Efekty Kastora] Slide Mania Effect v.5 - Anna, Belle |
Animacje Kastora |