Autor Wiadomość
A.Wesker Ekstra kawały Napisany: 02 Cze 2011 12:31 Ekstra kawały   Postaw piwo autorowi tego posta

1.Wchodzi Jasiu do pokoju i widzi jak ojciec posuwa od tyłu mamę.. Ojciec: - Czego chcesz czego chcesz!!!? Mama: - dziewczynkę , dziewczynkę Jasiu speszony wychodzi. Po 5 minutach wchodzi ojciec do niego do pokoju, a Jasiu podniecony podbiega wypina się ściąga spodnie i mówi: - Tato, a ja chce klocki Lego
2.Jasiu jest strażakiem. I jedzie gasić blok. Mówi: - Wy wejdźcie na górę i rzucajcie mi ludzi, ja będę ich łapał. - Dobra Rzucają mu 1 złapał i położył, 2 to samo. W końcu rzucają murzyna. Jasiu go nie złapał i krzyczy: - spalonych nie rzucajcie!!!!
3.Małgosia ma pierwszą miesiączkę. Nie wie biedna co się stało i pokazuje Jasiowi swój problem. Jasiu ogląda z wielkim zainteresowaniem i rzecze: - Nie wiem, Małgośka, na mój gust, to Ci jaja urwało.
4.Jasio wchodzi do łazienki gdy mama sie kąpie i pyta: mamo co ty masz tam pomiedzy nogami? Mama na to: szczoteczke... Jasio mówi: A tato ma lepsza bo na patyku... Mama: A skąd wiesz? Jasio: Bo widziałem ja wczoraj sąsiadce zęby czyścił...
5.PODANIE PENISA O PODWYŻKĘ: Ja penis, zwracam się z prośbą o podwyżkę z następujących powodów: 1.wykonuje prace fizyczną 2.pracuje na głębokościach 3.pracuje głową 4.nie mam wolnych weekendów i świąt 5.pracuje w wilgotnym pomieszczeniu 6.nie mam płacone za nadgodziny i nocki 7.pracuje w pomieszczeniu bez wentylacji i światła 8.pracuje w wysokich temperaturach 9.jestem narażony na choroby zakaźne! Proszę o pozytywne rozpatrzenie mej prośby. ODPOWIEDŹ Z WYDZIAŁU KADR: Drogi penisie z przykrością odrzucamy Twoje podanie, ponieważ: 1.nie zawsze pracujesz w ubraniu ochronnym 2.gdzie jesteś tam brudzisz 3.wychodzisz i wchodzisz do pracy kiedy chcesz 4.nie pracujesz w systemie ośmiogodzinnym 5.po pracy wynosisz ze sobą dwa podejrzane wory...!
7.Jasiu idzie do lekarza i mówi: panie doktorze moi rodzice robią coś w łóżku. A lekarz: to schowaj sie w szafie z ketchupem. Jasiu siedzi w szafie, rodzice mówią: kochanie daj mi swoją kiełbaskę , tata: kochanie daj mi swoją bułeczkę. A Jasiu wyskakuje z szafy: a może ketchapu?
7.Nauczycielka mówi do dziewczynek: - Jak Jasiu będzie mówił zboczone rzeczy to od razu uciekajcie. Następnego dnia Jasiu do dziewczynek: - Ej dziewczyny wiecie, że u nas burdel budują? Dziewczynki posłuchały się nauczycielki i wybiegły , a Jasiu: - czekajcie, dopiero kładą fundamenty.
8.Idzie Polak, Rusek i Niemiec przez puszczę, nagle wyskakuje kokosanki i mówi do Niemca: -Jesteśmy kokosanki spod ciemnych kokosów skocz mi na pizdę nie tykając włosów . Niemiec skoczył dotknął . Idzie Rusek, wyskakują kokosanki i mówią: -Jesteśmy kokosanki spod ciemnych kokosów skocz mi na psiutę nie tykając włosów skoczył dotknął. Idzie Polak wyskakują kokosanki i mówią. -Jesteśmy kokosanki spod ciemnych kokosów skocz mi na psiutę nie tykając włosów . A Polak na to. -Ja jestem Polakiem i kocham swój kraj skocz mi na huja nie tykając jaj.
9.Jasiu kupił sobie nowe lakierki świecące, że mógł się w nich przeglądać. Przychodzi Małgosia patrzy: - o Jasiu kupiłeś sobie nowe lakierki? Jasiu na to: - mogę nawet zobaczyć twoje majtki. Podsuwa nogę mówi: - czarne w białe kropki. Małgosia zaraz pobiegła i zmieniła. Przychodzi: - jakie teraz mam? - czerwone z kwiatuszkami. Poszła nie założyła żadnych . Przychodzi. Jasiu: - o kurwa nowe buty i już dziura.
10.Do domu wpada uradowany mąż. Mówi do żony: - Kochanie wygrałem w totka. Żona siedzi cicho i nagle mówi: - Mamusia nie żyje. Na to mąż krzyczy z radości: - Ja pierdole kumulacja.
11.Leje pijany facet w parku. Przechodzi obok niego kobieta i mówi: - jakie bydle A on na to: - spokojnie trzymam go
12.Siedzi biedny Rumun przy drodze i smaruje chleb gównem. Przechodzi koło niego bogaty anglik staje i mówi: -Bieda Rumun ? A no bieda Rzucił mu anglik 5 funtów i poszedł dalej. Następnie idzie bogaty Niemiec i patrzy i mówi: -Bieda Rumun? A no bieda Rzucił mu 5 euro i poszedł dalej. Teraz idzie skromny Polak i pyta: - Bida Rumun? A no bida bida -To po huj tak grubo smarujesz !!?? 13.Baca napadł na bank i wyjechał do Ameryki. Siedzi w rowie i liczy kasę. Nagle podchodzi do niego policjant, pokazuje odznakę i mówi: - POLICE A baca na to: - Nie, nie sam se police.
14.Dwaj geje wsiadają do taxi nagle jeden mówi: -Przepraszam czy mogę sobie pryknąć? Kierowca na to: -Tak -Psssssssss Na to drugi: -Przepraszam czy ja też? -Tak -Psssssssssss Nagle kierowca: -Przepraszam a czy ja bym mógł. Geje skinęli. -Prrrrrrrrrrryk!!! Na to geje: -Ooo dziewica!
15.Widzi baba faceta z rozsuniętym rozporkiem i mówi : - Sklep się panu otworzył ... A facet na to: - To może chce pani porozmawiać ze sklepikarzem, hehe? - Na razie to ja widzę magazyniera, jak śpi na worach !
16.Stara chałupa na końcu świata, biedne małżeństwo, wychowujące sporą gromadkę dzieci. Pewnego wieczora chłop, pouczony przez lekarza, zakłada prezerwatywę . Małżonka oburzona podnosi lament: - Jasiek, czyś ty zgłupioł do reszty? Dzieciska butów na zimę ni mają, a ty se ptaka stroisz?!
17.Przychodzi Baba do lekarza z wróblem w dupie - Co pani jest - Mnie nic, ale staremu ptaka urwało
18.Diabeł kazał Polakowi, Niemcowi i Rusakowi nie sikać przez tydzień. Polakowi chciało się sikać więc wywiercił dziurę do Niemca. Niemcowi też chciało się sikać więc wywiercił dziurę do Ruska. Po tygodniu przychodzi diabeł do Polaka ani kropelki, pierwsze miejsce. Idzie do Niemca kropelka, drugie miejsce. Idzie do Ruska puka do drzwi puk puk - tak już płynę
19.

Baton Ekstra kawały Napisany: 02 Cze 2011 09:36   Postaw piwo autorowi tego posta

Na skrzyżowaniu na światłach stał konny policjant.
Za nim zatrzymał się dzieciak, na nowiutkim, błyszczącym rowerku.
- Ładny rower! - Mówi policjant, - dostałeś go od Mikołaja?
- Taaaakk...
- To w przyszłym roku powiedz Mikołajowi, żeby Ci przyniósł lampkę,
powiedział policjant i wypisał dzieciakowi mandat za 'brak świateł'.
Dzieciak wziął mandat i powiedział:
- Ładny koń. Dostał pan go od Mikołaja?
Rozbawiony policjant odpowiedział tak.
- To w przyszłym roku niech pan powie Mikołajowi,
żeby dal mu c.h.u.j.a miedzy nogami, zamiast na grzbiecie