Autor Wiadomość
Raziell Epocware Handy Phoneguard Napisany: 22 Lut 2010 12:26 Epocware Handy Phoneguard   Postaw piwo autorowi tego posta

Epocware.Handy.Phoneguard.v1.0.89.S60v5

Opis:
  • Phone Guardian aplikcja do zabezpieczenia danych dla smartfonów s60v5 Symbian. Produkt zabezpiecza urządzenia mobilne i pomaga znaleźć je w przypadku utraty.
    Jeżeli użytkownik zgubił lub zapomniał swoje urządzenie przenośne, można je zablokować za pomocąPhone Guardian, posyłając SMSa blokującego. Po zablokowaniu, urządzenie przenośne nadal jest chronione. Złodziej nie będzie mógł ani z niego skorzystać, ani odinstalować programu Phone Guardian. Odblokować urządzenie przenośne można jedynie posyłając wiadomość SMS z hasłem.
    Phone Guardian automatycznie posyła SMSa pozwalającego wykryć złodzieja. Dzięki programowi, Państwa smartfon Nokia będzie w pełni zabezpieczony!

Chroni przed nieautoryzowanym dostępem do Smartfona.
     Chroni zapisanych informacje (kontakty, wiadomości, notatki, ustawienia, zdjęcia, pliki wideo itp.) przed nieautoryzowanym użyciem.
     Zapewnia dostęp na hasło do każdej z wybranych aplikacji.
     Wysyła SMS do ustawionego dodatkowego numeru telefonu w przypadku fałszywych prób dostępu.
     Blokuje urządzenie, gdy wydamy taką komendę za pomocą niewidocznego SMSa.
     Usuwanie poufnych informacji za pomocą niewidocznego SMSa. Dane zostają skasowane gdy telefon zostanie uruchomiony.
     Wszystkie ustawione przez użytkownika funkcje które mają być zabezpieczone są chronione jednym hasłem (silne szyfrowanie).

Ustalone błędy:

* opóźnienia automatycznego blokowania nie można ustawić na 00:00
    * nie blokuje profili Mail_S60, SmartMovie_S60
    * Blokada nie pokazuje informacji właściciela poprawnie

Program odblokowany pełna polska wersja

Pobieranie / Download:
inys Epocware Handy Phoneguard Napisany: 10 Lis 2010 06:05   Postaw piwo autorowi tego posta

Fajny programik tylko mam jeden problem po zablokowaniu telefonu mogę go również odblokować czerwonym(systemowym) przyciskiem w telefonie ( nokia 5800) przez co ktoś kto znajdzie mój telefon nie będzie miał problemu z odblokowaniem go ( bez wbijania kodu) tylko po prostu przyciśnie czerwony guzik.Może ktoś ma jakieś pomysły może ja coś żle ustawiłem lecz wydaje mi się że program jest tak prosty że nie można coś namieszać
jamolek Epocware Handy Phoneguard Napisany: 17 Lis 2010 01:47   Postaw piwo autorowi tego posta
nie mogę ustawić certyfikatu jak mam to zrobić/PROSZĘ o pomoc
Jack Epocware Handy Phoneguard Napisany: 17 Lis 2010 03:08   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 2/1
wyrób własny w dziale poradniki a następnie podpisz nim aplikację

gosiunia199 Epocware Handy Phoneguard Napisany: 19 Lis 2010 07:19   Postaw piwo autorowi tego posta

na moim telefonie <jak obok> wyskakuje że aplikacja nie jest kompatybilna z moim telefonem. kod emotikony: :( Co robić

Bo wyskakuje mi że mogę kontynuować ale może mi się fon rozwalić.
Jack Epocware Handy Phoneguard Napisany: 19 Lis 2010 07:21   Postaw piwo autorowi tego posta

kontynuuj kod emotikony: :)

pawloxxd Epocware Handy Phoneguard Napisany: 24 Lis 2010 07:55   Postaw piwo autorowi tego posta
płaci się coś?? są takie podobne programiki że po 7 dniach się płaci proszę o odpowiedz !!!
Jack Epocware Handy Phoneguard Napisany: 24 Lis 2010 07:59   Postaw piwo autorowi tego posta

napewno się nie płaci a jak się płaci to napisz to poszukamy wersji cracked

Ruudziol Epocware Handy Phoneguard Napisany: 15 Mar 2011 03:04   Postaw piwo autorowi tego posta

ma ktoś jakieś wskazówki co do tego ? albo może jakiś link ? bardzo mi zależy na tym programie bo mieszkam w dzielnicy gdzie "utrata" telefonu jest tak pewna jak to że po nocy przyjdzie dzień kod emotikony: :P jak ustawić te smsy ? jaka ma być ich treść ? bardzo bym prosił by napisać co wiecie kod emotikony: :)