Autor Wiadomość
lui754 Epocware Handy Shell Napisany: 21 Sty 2009 08:54 Epocware Handy Shell   Postaw piwo autorowi tego posta

Najnowsza wersja TUTAJ

Epocware Handy Shell v1.03 S60v5 SymbianOS9.4 Regged

Opis:
  • Handy Shell jest aplikacją zastępującą standardowy Active Standby. Pozwala ona na dostęp do wszystkich najbardziej wykorzystywanych operacji w sposób szybki i wygodny.
    Widok "Dziś" pozwala zebrać informacje o ustawieniach Twojego telefonu, wydarzeniach z kalendarza, nadchodzących połączeniach, sms-ach, e-mail-ach, pogodzie, jak i pozwala umieścić skróty do aplikacji za pomocą różnych plugin-ów. Jest 6 rodzajów plugin-ów:
    * Zegar
    * Skróty aplikacji
    * Wskaźniki telefonu i ustawienia
    * Kalendarz
    * Pogoda

LINK DO POBRANIA NIŻEJ
tab13 Epocware Handy Shell Napisany: 05 Maj 2009 03:01   Postaw piwo autorowi tego posta
postawiłem piwko a nawet postawie małpkę jak autor tego prograsmu powie jak zainstalować kod prawidlowy tylko po otwarciu serwer nic innego nie prosi i nie wysyła jak certyfikat certyfikat a dalej jak sie pozbyc crakow.Podpowiem nalezy kupic kod jak ja to zrobilem po przeliczeniu z $ na zl to suma 70 zl i można sie cieszyc do smierci polecam dobry program
drwal333 Epocware Handy Shell Napisany: 13 Lip 2009 09:37   Postaw piwo autorowi tego posta

przestan tu pisac glupoty chlopak dal program i dziala a ty sie czepiasz naucz sie czytac albo zaplac te 70zl hehe specialnie przetestowalem na 5800 pozdrawiam
kolek1985 Epocware Handy Shell Napisany: 12 Lis 2009 08:15 Epocware Handy Shell   Postaw piwo autorowi tego posta

Epocware Handy Shell v1.04

Opis:
  • Znudził Ci się już symbianowy interfejs? Handy Shell to swoista aplikacja-nakładka przeznaczona dla systemów Symbian, która między innymi zmienia wygląd naszego ekranu today.

Handy Shell jest aplikacją zastępującą ekran today. Pozwala ona na dostęp do wszystkich najbardziej wykorzystywanych operacji w sposób szybki i wygodny.
    Ekran today informuje o ustawieniach Twojego telefonu, wydarzeniach z kalendarza, nadchodzących połączeniach, sms-ach, e-mail-ach, pogodzie, jak i pozwala umieścić skróty do aplikacji za pomocą różnych plugin-ów. Jest 6 rodzajów plugin-ów:
    * Zegar
    * Skróty aplikacji
    * Wskaźniki telefonu i ustawienia
    * Kalendarz
    * Pogoda (wymaga Handy Weather v.6 lub wyższej wersji zainstalowanej w telefonie).

Wszystkie plugin-y mogą być przemieszczane (w ramach ekranu), dostosowane, włączone/wyłączone za pomocą ustawień (Options > Settings > Plugins).

Zacznij pisać na klawiaturze aby wywołać widok dzwonienia lub uruchamiania aplikacji. Opcja ta przeszuka istniejące aplikacje do uruchomienia albo kontakty do dzwonienia. Jeżeli nie znajdzie aplikacji albo kontaktów podczas pisania automatycznie zasugeruje aby zadzwonić pod wybrany numer.

Aplikacje
    Widok aplikacji pozwala na wybranie 12 (3*4) skrótów do ulubionych aplikacji. Możesz podmienić, przesunąć lub skasować każdy skrót poprzez ustawienia Option > Shortcuts submenu.

Kontakty
    Widok Kontaktów pozwala na wybranie 12 (3*4) skrótów do kontaktów (call, send SMS). Możesz podmienić, przesunąć lub skasować każdy skrót poprzez ustawienia Option > Shortcuts submenu

Pobieranie / Download:

rejestrujemy kluczem: 30707974-13835795

warmiak Epocware Handy Shell Napisany: 13 Lis 2009 11:45   Postaw piwo autorowi tego posta

Witaj, Zainstalowałem ale nie mam żadnej ikonki? Nie wiem czemu?
kolek1985 Epocware Handy Shell Napisany: 14 Lis 2009 10:26   Postaw piwo autorowi tego posta

w menu nowy folder sie tworzy na samym dole. i tam to jest kod emotikony: :)

ziomek Epocware Handy Shell Napisany: 14 Lis 2009 03:54   Postaw piwo autorowi tego posta

MIRROR

Pobieranie / Download:

gregor1268 Epocware Handy Shell Napisany: 18 Lut 2010 01:04   Postaw piwo autorowi tego posta
Zainstalowałem aplikację i do ekranu today klucz jest dobry, ale do pogody pokazuje mi że klucz nieprawidłowy,co robić?
gregor1268 Epocware Handy Shell Napisany: 03 Mar 2010 11:25   Postaw piwo autorowi tego posta
No i co pomoże mi ktoś z tym kluczem do pogody???
T@mek Epocware Handy Shell Napisany: 05 Cze 2010 05:51 PB Software SPB Mobile Shell   Postaw piwo autorowi tego posta

SPB Software SPB Mobile Shell 3.5.316 wersja scrackowana

Opis:
  • Zmiany do poprzedniej wersji dodano widget odtwarzacz muzyczny.Zaznaczam nie testowałem
    P.s.mam nadzieje ze uda mi się wyciągnąć odtwarzacz..

Hasło: Symbiane.pl
Pobieranie / Download:
Jack Epocware Handy Shell Napisany: 25 Cze 2010 03:39 Spb mobile shell   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 2/1
Spb mobile shell v3.5.5

Wystarczy podpisać

Pobieranie / Download:

emigrantUK Epocware Handy Shell Napisany: 05 Lip 2010 01:47   Postaw piwo autorowi tego posta
Cy zadziała na noki 5230 z vodafonu i jak to podpisać.
Bardzo bardzo proszę o pomoc.
1 2 »