| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| domian | |
|
| Equalizer opis Sony Ericsson wreszcie odpowiedziała na zarzuty o brak korektora w odtwarzacz muzyczny SE Satio i Vivaz i trochę aplikacji jest już dostępna dla tych telefonów komórkowych, aby zaspokoić miłośników muzyki. Darmowa aplikacja o nazwie "Equalizer" została wydana w niektórych rynków Satio i Vivaz i wkrótce będzie dostępny do pobrania w innych krajach. Można ustawić jedną z następujących opcji w zależności od smaku z tej aplikacji: Off, Classical, Jazz, Dance, Party, Pop, Rock, Słowo mówione, Głośność, Mega Bass i Treble Boost. Trzy najważniejsze rzeczy o tej aplikacji należy zauważyć, zanim pójdziesz do pobrania: Trzeba najnowszej aktualizacji firmware do pracy na Satio. Ustawienia wybrane w tej aplikacji będą globalne i będą skuteczne, nawet jeśli ponowne uruchomienie telefonu komórkowego, ale można je zmienić. Ustawienia zostaną tam po zamknięciu aplikacji. testowane na se satio v1.00 Pobieranie / Download:
|
||
| anonim | |
|
| na vivazie też działa to można pobrać z playnow | ||
| daanielito | |
|
| Na Nokii będzie działać? _________________ |
||
| Meler | |
|
| Spróbuj a się przekonasz. Lecz moim zdaniem szanse a bardzo małe | ||
| Harmattan | |
|
| daanielito, a co, nie masz w Nokii korektora ? Dodam, że jeśli zainstalujemy ten equalizer na satio bądź vivaz, to każdy dźwięk będzie poddany obróbce korektora. Nawet te z gier... _________________ |
||
| daanielito | |
|
| Mam korektor, ustawiony perfekcyjnie do moich słuchawek i uszu. Nigdy nie korzystałem z gotowych ustawień, bo muzyką na poważnie zajmuje się na codzień : ] Tak z ciekawości chciałem sprawdzić te ustawienia. _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[2.3+] Equalizer5 pasmowy equalizer |
Aplikacje | Jack | |
Equalizer |
Tematy | abdullahi | |
Equalizer by Sevimlibrad |
Tematy | Jack | |
Skórka Blue Equalizer V2 by Taieb |
Tematy | abdullahi | |