Temat Przesunięty przez: patrikos23
Autor Wiadomość
Raven1911 Era zmienia nazwę na T-Mobile Napisany: 31 Gru 2008 10:25 Era zmienia nazwę na T-Mobile   Postaw piwo autorowi tego posta

To już pewne Era zmienia nazwę na T-Mobile! Dużo szczegółów jednak nie znam, lecz sieć ma ruszyć do połowy roku 2009, jak myślicie czy oferta nadal będzie taka słaba?

Bonus Era zmienia nazwę na T-Mobile Napisany: 20 Sty 2009 10:55   Postaw piwo autorowi tego posta

Moim zdaniem tak.. Będzie słaba.. kod emotikony: :thumbdown:
krychu92vip Era zmienia nazwę na T-Mobile Napisany: 20 Mar 2009 03:29   Postaw piwo autorowi tego posta

Temat niezbyt sie rozwija... Więc króciutki komentarz...

A czy OGIEŃ biedzie zimny pod inną nazwą?

To jest przeróbka powiedzonka bo oryginał trochę wulgarny kod emotikony: ;D
Szymuś Era zmienia nazwę na T-Mobile Napisany: 20 Mar 2009 03:45   Postaw piwo autorowi tego posta

Era jest słaba i zmiana nazwy w tym nie pomoże kod emotikony: ;)
krychu92vip Era zmienia nazwę na T-Mobile Napisany: 20 Mar 2009 03:48   Postaw piwo autorowi tego posta

O tym mówie kod emotikony: ;D

W czołówce jest PLAY i PLUS

(wg. MNIE)
Szymuś Era zmienia nazwę na T-Mobile Napisany: 20 Mar 2009 03:58   Postaw piwo autorowi tego posta

Play teraz nastuka sobie mnóstwo klientów tym Freshem, to dobra oferta kod emotikony: :clap:
zagadka Era zmienia nazwę na T-Mobile Napisany: 20 Mar 2009 06:32   Postaw piwo autorowi tego posta

Ja za to myśle że jak zmieni nazwe to jej oferta będzie lepsza bo T-mobile jest dużą siecią działającą w całej europie i dlatego będzie musiała wprowadzić nową oferte
deltanet Era zmienia nazwę na T-Mobile Napisany: 20 Mar 2009 10:22   Postaw piwo autorowi tego posta

GreenGoblin, Tak a pamiętasz po fuzji Idea i Orange też oferta miała byc lepsza a zostało tak samo...Miejmy nadzieję iz ERA będzie mądrzejsza ale szczerze to w to wątpie...
BoRoS Era zmienia nazwę na T-Mobile Napisany: 21 Mar 2009 09:42   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
GreenGoblin napisał/a:
  • Ja za to myśle że jak zmieni nazwe to jej oferta będzie lepsza bo T-mobile jest dużą siecią działającą w całej europie i dlatego będzie musiała wprowadzić nową oferte

zgadzam sie kod emotikony: :)

Według mnie jak do tej pory Play ma najlepsze oferty dam taki mały przykład kod emotikony: xD

W orange moja N73 kosztowała ponad 800 zł na abonament
Więc poszlem do Play tam ją kupiłem za 99 zł w tym samym abonamencie kod emotikony: =D

Ale wiadomo Play nowa sieć muszą sie jakos wypromowac kod emotikony: :)

Co do ERY dla mnie to najgorsza sieć kod emotikony: ;)

krychu92vip Era zmienia nazwę na T-Mobile Napisany: 27 Mar 2009 04:48   Postaw piwo autorowi tego posta

Mam w PLAY MOBILE (MIX) i jestem zadowolony i dumny. Tanio, dobrze i Tanio! kod emotikony: ;D