| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| arturo1 | |
|
| Kanał Eska TV na naszych tubkach.Nie trzeba nic instalować.Potrzebne jest tylko połączenie z internetem (najlepiej wi-fi). Wrzucamy plik na telefon.Łączymy się przez wi-fi z punktem dostępu do internetu,a następnie klikamy pliczek i Voilà. Jakość jak na streaming na żywo całkiem niezła.Obraz-full screen.Opóźnienie względem wersji TV ok 15-20 sek. Pobieranie / Download:
|
||
| polardamian | |
|
| Czy są jeszcze jakieś oprócz eski? | ||
| Jack | |
|
| Program obsługuje tylko ten kanał _________________ |
||
| domian | |
|
| polski???? | ||
| sadam81 | |
|
| To jest plik .ram, czyli link strumieniowy. Umieszczam także paczkę ze swoją niewielką kolekcją linków streamingowych. Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| r0bal94 | |
|
| Na SE Vivaz U5 nie działa | ||
| sadam81 | |
|
| Nie wiem jak jest na sony ericsonie, ale RealPlayer chyba tam jest. Pobierasz paczkę z tymi plikami i każdy plik po kolei otwierasz przez notatnik na kompie i jego zawartośc wpisujesz do Reala w telefonie w dziale Linki Strumieniowe. _________________ |
||
| r0bal94 | |
|
| wiem, ale mi się zdaje że automatycznie rp otwiera ie, spróbuje jeszcze raz manualnie działa Nie pisz posta pod postem w tak krótkim odstępie czasu. Używaj opcji edytuj. Posty scalone./patrikos23 edit. Nie wiem jak wam, ale po 21.30-22 już nie działa @sadam81 Działa Ci MMR ? |
||
| pablo1987xxx | |
|
| można ten plik ustawić jako widget w noki c6 tzn jako skrót na pulpicie? | ||
| Casaya | |
|
| A dlaczego wgrywacie tylko ten kanał?ściągnijcie sobie SPB TV i macie ponad 100 kanałów w tym eska tv i jakieś inne polskie _________________ |
||