| Temat Zamknięty przez: Jack |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| adames | |
|
| Motyw GTA na SE C702 : Pobieranie / Download:
Zagłębie : Pobieranie / Download:
UWAGA!! Od teraz po zrobieniu motywu musicie napisać czy motyw wam się podoba czy nie . _________________ |
||
| fiszkon | |
|
| Ja bym prosił motyw z Randym Ortonem [ najlepiej z roku 2010 ] lub motyw RealMadryt - na nokię 5230 _________________ |
||
| adames | |
|
| Motyw Real Madryt : Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| Nersus-satio | |
|
Ja poproszę motyw na se satio, tematem niech będzie naruto shippuuden. Z góry dzięki |
||
| miechu | |
|
| Nokia 5230 - Czesław Niemen Nokia 5800 - Kings of Leon |
||
| lastmexican | |
|
| to jak ci się nudzi ^^ to mi możesz zrobić motywy na nokię 5800 jeśli możesz to parę motywów 1. West Ham United 2. World of Warcraft Cataclysm 3. left 4 dead 2 4. Rasta |
||
| januszek1998 | |
|
| prosilbym o mtyw na nokie n97 z zaglebiem sosnowiec...bo tamten wykasowali | ||
| Lord Ez_pot | |
|
| Ja bym prosił o specjalnie dopracowany (najlepiej w kontakcie ze mną np przez gg:7217522) motyw z tygrysem (mniej więcej grafikę mam na kompie, więc jeśli się odezwiesz to mogę Ci podesłać) na telefon Samsung Omnia HD - jeśli motyw będzie zajebisty, mogę nawet zapłacić. | ||
| martias | |
|
| moj tel to nokia 5230 prosze o motywy Manchesteru United, a drugi Zaglebia Lubin | ||
| fiszkon | |
|
Drodzy koledzy! Zauważcie, że osoba, która wykonuje wam motywy ( adames ) ostatni raz na forum była 30 października, więc skoro pisać tyle zamówień na motywy jak on wam nie odpisze... _________________ |
||
| Jack | |
|
| Temat zamknięty dopóki autor nie poprosi o otworzenie. _________________ |
||
| « 1 2 3
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Tworzenie własnych motywów |