Temat Zamknięty przez: Jack
Autor Wiadomość
adames Fabryka Motywów Napisany: 28 Wrz 2010 05:18 Fabryka Motywów   Postaw piwo autorowi tego posta

W tym temacie możecie zamawiac motywy,a ja je zrobię.
Co muszę wiedziec aby zrobic ci motyw:
-marka i model telefonu
-kategoria motywu (np. z jakiegoś anime lub filmu)

To tyle.Zamawiajcie.

P.S.Jeżeli temat jest w złym dziale prosiłbym go przenieśc. kod emotikony: :D

Temat jest we właściwym dziale a że jest ciekawy - przyklejam // Jackson
Harmattan Fabryka Motywów Napisany: 28 Wrz 2010 07:52   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 1/2
To ja bym poprosił o motyw z Assassin's Creeda, a dokładniej jakieś zdjęcie z Brotherhooda. Telefon Sony Ericsson Satio kod emotikony: :]

ziomek Fabryka Motywów Napisany: 28 Wrz 2010 07:55   Postaw piwo autorowi tego posta

a ja tez poprosze sprawdze twoje umiejętności prosze o motyw na s60v3 na n95 {zwykłą} tematyka naruto/akatsuki niech dominują kolory czarne i czerwone , żeby porządny temat był i żeby pasowało wszystko do siebie .

Malutor Fabryka Motywów Napisany: 28 Wrz 2010 08:08   Postaw piwo autorowi tego posta

No więc motyw na Nokię C5-00 s60v3

Tematyka? : Diablo 3 : Byłoby super jakby tapetą główną był animowany Tyrael (ten gosciu http://us.media.blizzard....h/frontpage.swf ) A w tle obrazek Tyraela nie animowany.

Wiem, że będzie ciężko albo to w ogóle nie możliwe, no ale można zawsze spróbować. Dzięki ;>
darkhitman Fabryka Motywów Napisany: 29 Wrz 2010 02:33   Postaw piwo autorowi tego posta

jesli mozna prosic to chodzi mi o motyw na nokie e52(s60v3)temat technologia.jesli mozna to chcialbym aby wszystkie ikonki byly tematyczne a nie oryginalne z nokii.

adames Fabryka Motywów Napisany: 29 Wrz 2010 03:34   Postaw piwo autorowi tego posta

Motyw Assasin's Creed dla Satio :

Pobieranie / Download:

Pamiętaj że linki kodujemy // Jackson

Motyw Naruto :

Pobieranie / Download:

Na dzisiaj to tyle resztę zrobię jutro
adames Fabryka Motywów Napisany: 30 Wrz 2010 01:58   Postaw piwo autorowi tego posta

Motyw dla Darkhitman:

Pobieranie / Download:

Malutor niestety nie potrawie zrobić takiego motywu. Sory .

Malutor Fabryka Motywów Napisany: 30 Wrz 2010 02:33   Postaw piwo autorowi tego posta

A taki motyw bez animacji Tyraela? (sam obraz)

http://eu.blizzard.com/diablo3/media/ tu są tapety z Tyraelem w różnych rozdzielczościach i można go wyciąć.
darkhitman Fabryka Motywów Napisany: 30 Wrz 2010 06:09   Postaw piwo autorowi tego posta

dzieki za thema

Harmattan Fabryka Motywów Napisany: 30 Wrz 2010 10:10   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 1/2
Dzięki wielkie, motyw i skiny których użyłeś są po prostu boskie. kod emotikony: :sugoi: Brawa wielkie kod emotikony: :clap: Tylko gdy wchodzę w coś z poza menu, to cały czas widnieje Altair z tą ręką a na tle jest Altair który ustawia się do skoku.. dało by się poprawić tak, żebym te dwa skiny nie wchodziły na siebie ? Z góry wielkie dzięki kod emotikony: ;)

mika959 Fabryka Motywów Napisany: 01 Paź 2010 08:00   Postaw piwo autorowi tego posta

Witam , a czy dało by rade zrobic motyw coś z Formuły 1 najlepiej z teamu Vodafon McLaren Mercedes na nokie c6 ?? kod emotikony: :]
adames Fabryka Motywów Napisany: 02 Paź 2010 02:14   Postaw piwo autorowi tego posta

Oto motyw F1:

Pobieranie / Download:

Satio sory,ale zapomniałem zapisać tego motywu na dysku i już zapomniałem jak wyglądał kod emotikony: :/