| Temat Zamknięty przez: Jack |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| adames | |
|
| W tym temacie możecie zamawiac motywy,a ja je zrobię. Co muszę wiedziec aby zrobic ci motyw: -marka i model telefonu -kategoria motywu (np. z jakiegoś anime lub filmu) To tyle.Zamawiajcie. P.S.Jeżeli temat jest w złym dziale prosiłbym go przenieśc. Temat jest we właściwym dziale a że jest ciekawy - przyklejam // Jackson |
||
| Harmattan | |
|
To ja bym poprosił o motyw z Assassin's Creeda, a dokładniej jakieś zdjęcie z Brotherhooda. Telefon Sony Ericsson Satio _________________ |
||
| ziomek | |
|
| a ja tez poprosze sprawdze twoje umiejętności prosze o motyw na s60v3 na n95 {zwykłą} tematyka naruto/akatsuki niech dominują kolory czarne i czerwone , żeby porządny temat był i żeby pasowało wszystko do siebie . _________________ |
||
| Malutor | |
|
| No więc motyw na Nokię C5-00 s60v3 Tematyka? : Diablo 3 : Byłoby super jakby tapetą główną był animowany Tyrael (ten gosciu http://us.media.blizzard....h/frontpage.swf ) A w tle obrazek Tyraela nie animowany. Wiem, że będzie ciężko albo to w ogóle nie możliwe, no ale można zawsze spróbować. Dzięki ;> |
||
| darkhitman | |
|
| jesli mozna prosic to chodzi mi o motyw na nokie e52(s60v3)temat technologia.jesli mozna to chcialbym aby wszystkie ikonki byly tematyczne a nie oryginalne z nokii. _________________ |
||
| adames | |
|
| Motyw Assasin's Creed dla Satio : Pobieranie / Download:
Pamiętaj że linki kodujemy // Jackson Motyw Naruto : Pobieranie / Download:
Na dzisiaj to tyle resztę zrobię jutro |
||
| adames | |
|
| Motyw dla Darkhitman: Pobieranie / Download:
Malutor niestety nie potrawie zrobić takiego motywu. Sory . _________________ |
||
| Malutor | |
|
| A taki motyw bez animacji Tyraela? (sam obraz) http://eu.blizzard.com/diablo3/media/ tu są tapety z Tyraelem w różnych rozdzielczościach i można go wyciąć. |
||
| darkhitman | |
|
| dzieki za thema _________________ |
||
| Harmattan | |
|
Dzięki wielkie, motyw i skiny których użyłeś są po prostu boskie. Brawa wielkie Tylko gdy wchodzę w coś z poza menu, to cały czas widnieje Altair z tą ręką a na tle jest Altair który ustawia się do skoku.. dało by się poprawić tak, żebym te dwa skiny nie wchodziły na siebie ? Z góry wielkie dzięki _________________ |
||
| mika959 | |
|
Witam , a czy dało by rade zrobic motyw coś z Formuły 1 najlepiej z teamu Vodafon McLaren Mercedes na nokie c6 ?? |
||
| adames | |
|
| Oto motyw F1: Pobieranie / Download:
Satio sory,ale zapomniałem zapisać tego motywu na dysku i już zapomniałem jak wyglądał _________________ |
||
| 1 2 3 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Tworzenie własnych motywów |
Tematy | kijec | |
10 motywów na SE |
176x220 | Viper | |
Instalacja motywów |