| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Normad21 | |
|
Najnowsza odsłona znanej gry piłkarskiej. v1.2.5 Pobieranie / Download:
SD: Pobieranie / Download:
Pobieranie / Download:
|
||
| Casaya | |
|
Dodam ze SD ma 1,5gb .. nie mam tyle pamieci wolnej..._________________ |
||
| master69 | |
|
| bedzie wersja na gio?? | ||
| Normad21 | |
|
| QVGA: Pobieranie / Download:
HVGA: Pobieranie / Download:
400x800: Pobieranie / Download:
540x960: Pobieranie / Download:
1280x800: Pobieranie / Download:
|
||
| nikus287 | |
|
| Mógłby ktoś wstawić pliki sd dla HVGA, ale żeby ważyly mniej niz 1gb, bo bez konta premium nie da sie tak ściągnąćl. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| nikus287, nie da się zmniejszyć wagi gry bo działać Ci nie będzie... _________________ |
||
| Normad21 | |
|
| Do wszystkich wersji używamy tych samych plików a konto premium wujek google załatwia. _________________ |
||
| DSV | |
|
| SD będzie pasowało dla HVGA z pierwszego posta. Możesz skorzystać np. z rapideo.pl, aby pobrać (transfer kuopujesz smsem około 2 zł);) Lub za darmo np. premiumdl.pl - tylko trzeba najpierw jakas ankiete wypełnić Albo jak Normad napisał konto premium z google przykład: <div class="code-quest">Pobieranie / Download:<ul class="code"><li>Aby móc pobierać pliki z tego forum musisz się <a href="profile.htm?mode=register" style="color:red;">zarejestrować</a> / <a href="login.htm" style="color:green;">zalogować</a></li></ul></div> _________________ |
||
| Casaya | |
|
| Stary grea jest zaj***ta !! masz nawet polska lige i mase innych lig! ta grafika!chyba nie ma nic lepszego. Wlasnie gram Lech Poznan - Man United _________________ |
||
| n0name | |
|
Może ktoś wstawić samo apk, te tutaj są offline |
||
| Casaya | |
|
| n0name, yyy??? apk masz w pierwszym poscie.dziala.sprawdzalem _________________ |
||
| n0name | |
|
| Undisputed, tak, apk dla xperia play działa, jednak ja nie mam xperii play, dlatego próbowałem sciągać to drugie. Ściągnąłem dziś apk dla xperii play i uruchamia się normalnie, tylko, że po uruchomieniu wyskakuje mi, że aplikacja musiała zostać zamknięta. Mój telefon to HTC Desire Z z Androidem 2.3.3, może ktoś coś poradzić?:) |
||
| 1 2 3 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Fifa 10Sportowa |
240x320 | Jack | |
FIFA 12 |
Recenzje Gier i Aplikacji | Laki1231 | |
Fifa '12Sportowa |