Autor Wiadomość
sadam81 Flashowanie/hackowanie  przez Bluetooth Napisany: 02 Mar 2011 07:18 Flashowanie/hackowanie przez Bluetooth   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
Czy da się flashować/hackować telefon podłączony do komputera poprzez Bluetooth?
Proszę o szybką odpowiedź:)

Laki1231 Flashowanie/hackowanie  przez Bluetooth Napisany: 02 Mar 2011 07:25   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 20/6
Na 99% się nie da.

sadam81 Flashowanie/hackowanie  przez Bluetooth Napisany: 02 Mar 2011 07:30   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
Myślałem, że jest taka możliwość, bo połączenie PC Suite na moim telefonie nie działa.

dumel31 Flashowanie/hackowanie  przez Bluetooth Napisany: 02 Mar 2011 07:34   Postaw piwo autorowi tego posta
moze masz zepsute wejście usb w telefonie lub kompie??
lub kabel wadliwy

Cytowanie całego poprzedniego posta jest zbędne// stankovi23

The Raptor Flashowanie/hackowanie  przez Bluetooth Napisany: 02 Mar 2011 07:34   Postaw piwo autorowi tego posta
Mnie PC Studio spontanicznie raz działa a raz nie.
Nie działało, to zresetowałem telefon i działa.
sadam81 Flashowanie/hackowanie  przez Bluetooth Napisany: 02 Mar 2011 07:44   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
Już wszystkiego próbowałem.
Myślę, że zależy to od komputera. Na laptopie brata śmiga, w szkole też.
Mam pytanie. Jakie macie systemy na kompie. Ja mam kod emotikony: XP i moze dlatego najnowsze softy nie są odczytywane, bo brat ma Vistę a w szkole Win7.

dumel31 napisał/a:

• moze masz zepsute wejście usb w telefonie lub kompie??
    lub kabel wadliwy

Nie, bo inne tryby usb działaja poprawnie.

dumel31 Flashowanie/hackowanie  przez Bluetooth Napisany: 02 Mar 2011 07:52   Postaw piwo autorowi tego posta
Ja mam xp i za każdym razem łapie
może sterowniki??

sadam81 Flashowanie/hackowanie  przez Bluetooth Napisany: 02 Mar 2011 08:14   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
jaki masz telefon??
Wszystkie biblioteki mam na w systemie zainstalowane.

Meler Flashowanie/hackowanie  przez Bluetooth Napisany: 02 Mar 2011 08:54   Postaw piwo autorowi tego posta

Nie ma takiej opcji aby flashowac poprzez bluetooth bo nie ma ono dostępu do pamięci flash. Co do działania dzieje się tak bo na różnych komputerach poinstalowane sa rozne wersje oprogramowania nokii i iine programoy. Jesli byscie na trzech kompach postawili nowe systemy xp viste i siodemke i zainstaolowali ten sam zestaw oprogramowania na kazdym dzialalby identycznie
sadam81 Flashowanie/hackowanie  przez Bluetooth Napisany: 02 Mar 2011 09:07   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
Cóż formaf systemu jedynie zostaje do zrobienia.

Meler Flashowanie/hackowanie  przez Bluetooth Napisany: 02 Mar 2011 09:14   Postaw piwo autorowi tego posta

Lub wyrzucenie wszystkiego zwiazanego z nokia. Pc suite . Phoenix. Jaf i inne plus usuniecie plików pozostałych po deinstalacji plus usuniecie wpisów z rejestru dotyczących nokii. To naprawdę pomaga
sadam81 Flashowanie/hackowanie  przez Bluetooth Napisany: 02 Mar 2011 09:25   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
już wszystko powyrzucałem. teraz korzystam z opcji porządkowanie dysku i efekty sprawdzę nastepnie.