| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| sadam81 | |
|
| Czy da się flashować/hackować telefon podłączony do komputera poprzez Bluetooth? Proszę o szybką odpowiedź:) _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Na 99% się nie da. _________________ |
||
| sadam81 | |
|
| Myślałem, że jest taka możliwość, bo połączenie PC Suite na moim telefonie nie działa. _________________ |
||
| dumel31 | |
|
| moze masz zepsute wejście usb w telefonie lub kompie?? lub kabel wadliwy Cytowanie całego poprzedniego posta jest zbędne// stankovi23 _________________ |
||
| The Raptor | |
|
| Mnie PC Studio spontanicznie raz działa a raz nie. Nie działało, to zresetowałem telefon i działa. |
||
| sadam81 | |
|
| Już wszystkiego próbowałem. Myślę, że zależy to od komputera. Na laptopie brata śmiga, w szkole też. Mam pytanie. Jakie macie systemy na kompie. Ja mam i moze dlatego najnowsze softy nie są odczytywane, bo brat ma Vistę a w szkole Win7.dumel31 napisał/a:
Nie, bo inne tryby usb działaja poprawnie. _________________ |
||
| dumel31 | |
|
| Ja mam xp i za każdym razem łapie może sterowniki?? _________________ |
||
| sadam81 | |
|
| jaki masz telefon?? Wszystkie biblioteki mam na w systemie zainstalowane. _________________ |
||
| Meler | |
|
| Nie ma takiej opcji aby flashowac poprzez bluetooth bo nie ma ono dostępu do pamięci flash. Co do działania dzieje się tak bo na różnych komputerach poinstalowane sa rozne wersje oprogramowania nokii i iine programoy. Jesli byscie na trzech kompach postawili nowe systemy xp viste i siodemke i zainstaolowali ten sam zestaw oprogramowania na kazdym dzialalby identycznie | ||
| sadam81 | |
|
| Cóż formaf systemu jedynie zostaje do zrobienia. _________________ |
||
| Meler | |
|
| Lub wyrzucenie wszystkiego zwiazanego z nokia. Pc suite . Phoenix. Jaf i inne plus usuniecie plików pozostałych po deinstalacji plus usuniecie wpisów z rejestru dotyczących nokii. To naprawdę pomaga | ||
| sadam81 | |
|
| już wszystko powyrzucałem. teraz korzystam z opcji porządkowanie dysku i efekty sprawdzę nastepnie. _________________ |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Darmowy internet przez bluetoothjak ktoś nie ma wifi w kompie |
Pozostałe | wentyl007 | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Udostępnienie internetu z laptopa na nokie przez WiFi.Ad hoc |
Pozostałe | wentyl007 | |
52 gry przez bluetooth |
240x320 | Szymuś | |
80 gier przez Bluetooth |
Inne | Polaczek | |
[C6] Internet przez Bluetooth. |
Pytania i Problemy z telefonami | inns | |
czat przez Bluetoothczatowanie ze znajomymi |
Aplikacje Java | BoRoS | |
[X6] Nie odbiera przez bluetooth |