Autor Wiadomość
Laki1231 Forge Reply Vikings Can Fly! Napisany: 15 Gru 2011 02:53 Forge Reply Vikings Can Fly!   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 20/6
Forge Reply Vikings Can Fly! v1.00

Opis:
  • TGra jest polaczeniem elementów mitologicznych i fantasy .
    W grze wcielasz sie w Vikinga o imieniu Bjorn ktory posiada dwie pasje: kobiety i swoje laboratorium pelne dziwnych rozwiazan. Choc tak naprawde to jeszcze nigdy nie stworzył czegos co by bylo przydatne dla swoich braci.
    Kilka dni temu przypadkiem wpadł na Valkyrie która kąpała się w wodospadzie i nagle się zakochał, ale ona oczywiście uciekła.
    Teraz jego marzeniem jest ją odnalesc przechodząc przez dziewięciu światów norweskich bogow.

Instrukcja:

Wystarczy pobrać wypakować i zainstalować aplikacje. Aplikacja podpisana - nie wymaga shakowanego systemu...

Waga pliku:
12.2mb

Download:

Pobieranie / Download:
warka47 Forge Reply Vikings Can Fly! Napisany: 05 Sty 2012 10:49 Problem z gra pilne   Postaw piwo autorowi tego posta
mam problem z gra vikign fly pobralem ja z ovi sklepu na kom nokia 500 ale po scence jak on gapi sie na dziewczyne nagle mi wylacza aplikacje
prosze o pomoc

Post przeniesiony do odpowiedniego tematu.Zwracaj uwagi na to co piszesz i uzywaj szukajki.Regulamin takze przeczytaj. // Undisputed
Laki1231 Forge Reply Vikings Can Fly! Napisany: 06 Sty 2012 10:40   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 20/6
warka47, może reinstalacja gry?

warka47 Forge Reply Vikings Can Fly! Napisany: 06 Sty 2012 05:04   Postaw piwo autorowi tego posta
juz sprawdzalem
carmen69 Forge Reply Vikings Can Fly! Napisany: 29 Sty 2012 12:25   Postaw piwo autorowi tego posta

hej, i co? zadziałała Ci? bo ja też mam 500, a mam ten sam problem z Tą grą co Ty. Może przez to że ona jest HD a w 500 nie ma HD