Autor Wiadomość
Ilovromance Fotki Symbianowiczów xD Napisany: 10 Sty 2009 12:46 Fotki Symbianowiczów xD   Postaw piwo autorowi tego posta

kod emotikony: :) Zapraszam do dodawania swoich zdjęć kod emotikony: :P chyba wiadomo o co chodzi kod emotikony: xD i oczywiście komentowania kod emotikony: :P kod emotikony: :sweet:

To moje zdjęcie kod emotikony: xD zapraszam do zabawy
lui754 Fotki Symbianowiczów xD Napisany: 10 Sty 2009 01:14   Postaw piwo autorowi tego posta

To ja ale zdjęcie nie wyszło najlepiej
Bonus Fotki Symbianowiczów xD Napisany: 17 Sty 2009 12:24   Postaw piwo autorowi tego posta

ja..
Bonus Fotki Symbianowiczów xD Napisany: 21 Sty 2009 10:58   Postaw piwo autorowi tego posta

Coś dziwnego stało się z moim zdjęciem.. kod emotikony: XP
lui754 Fotki Symbianowiczów xD Napisany: 21 Sty 2009 03:46   Postaw piwo autorowi tego posta

sebastian8844, ponieważ forum zmniejsza zdjęcia gdy tylko są za duże. Trzeba kliknąć w nie aby było ok.
Bonus Fotki Symbianowiczów xD Napisany: 21 Sty 2009 07:55   Postaw piwo autorowi tego posta

Ok. spoko kod emotikony: ;D
Ilovromance Fotki Symbianowiczów xD Napisany: 22 Sty 2009 11:32   Postaw piwo autorowi tego posta

MM.. Ładne fotki :p kod emotikony: ;D kod emotikony: :sweet:
Bonus Fotki Symbianowiczów xD Napisany: 23 Sty 2009 01:12   Postaw piwo autorowi tego posta

Ilovromance napisał/a:
  • MM.. Ładne fotki :p kod emotikony: ;D kod emotikony: :sweet:

Dokładnie.. kod emotikony: :thumbup: sposio fotki macie kod emotikony: :clap:
piotre19 Fotki Symbianowiczów xD Napisany: 19 Maj 2009 08:45   Postaw piwo autorowi tego posta

nooo to ja dodam swoją focię:)

Edit
@Ilovromance Ładna jesteś kod emotikony: ;) ma dusza uniosła się ku niebiosa kiedy zobaczyłem to zdjęcie kod emotikony: :rotfl: (mówię poważnie;))
BoRoS Fotki Symbianowiczów xD Napisany: 11 Cze 2009 06:20   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
To ja dorzuce jeszcze jedną fotke kod emotikony: :lmao:

HolyGoalie Fotki Symbianowiczów xD Napisany: 23 Cze 2009 07:57   Postaw piwo autorowi tego posta

Ilovromance ! Ale ciastko! kod emotikony: :D

Chłopaki oczywiście z Was też są ciastka ! kod emotikony: :D

i jeszcze jedno, żeby przyfisiować kod emotikony: :D

bez kitu przez Ilovromance odzyskałem nadzieje, że istnieją normalne kobiety... ha ha ha kod emotikony: :D !

Sasquach Fotki Symbianowiczów xD Napisany: 07 Lip 2009 10:41   Postaw piwo autorowi tego posta

Im a Sasquatch