Autor Wiadomość
marekbrown Friend­Chat Napisany: 26 Gru 2010 05:54 Friend­Chat   Postaw piwo autorowi tego posta

Friend­Chat v1.00

Opis:
  • Friend­Chat to bar­dzo pro­sta apli­ka­cja umoż­li­wia­jąca cza­to­wa­nie ze swo­imi zna­jo­mymi z Facebook’a w tele­fo­nie. Jak wiem wer­sja mobilna Facebook’a nie umoż­li­wia prze­pro­wa­dza­nia tego typu roz­mów, tak więc będzie to wspa­niałe narzę­dzie by móc cza­to­wać z przy­ja­ciółmi.

Pobieranie / Download:

Opis:
  • Hasło do upload'a: symbiane.pl

Tykarollerblade Friend­Chat Napisany: 03 Lis 2011 10:38   Postaw piwo autorowi tego posta

reup please kod emotikony: :)

Casaya Friend­Chat Napisany: 03 Lis 2011 10:44   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/16
Tykarollerblade, prosze nastepnym razem zglaszac wygasle linki klawiszem zglos w prawym rogu postu

Pobieranie / Download:

Tykarollerblade Friend­Chat Napisany: 03 Lis 2011 11:15   Postaw piwo autorowi tego posta

radziubaker, kasperski sie drze i nie pozwala sciagnac pliku:

Wykryto zagrożenie:
obiekt jest zainfekowany przez Backdoor.Win32.Bifrose.fsi

co kolwiek to znaczy.... kod emotikony: :O

Casaya Friend­Chat Napisany: 03 Lis 2011 11:18   Postaw piwo autorowi tego posta

Tykarollerblade, to nie moze byc zainfekowane.pobiore dla siebie.zaraz ci powiem o co kaman.

edit...
to nie jest to.na symbiana jest rozszerzenie sis a tu jest exe..
poprostu koles zauploadowal zle .zaraz znajde nowy

edit... link do posta powyzej jest poprawiony.mozesz pobierac.wersja podpisana

Tykarollerblade Friend­Chat Napisany: 03 Lis 2011 11:32   Postaw piwo autorowi tego posta

Plik pobrany bez problemow ale jest ale podczas instalacji laczy sie z internetem chwile stoi na verifying components.... po czym mowi ze instalation failed kod emotikony: :cry:

instaluje sie friendchat installer i nokia smart installer na raz kod emotikony: :/
Casaya Friend­Chat Napisany: 03 Lis 2011 11:37   Postaw piwo autorowi tego posta

Tykarollerblade, hm... niestety chyba nic z tego nie bedzie.laptop mam zepsuty i uploaduje z telefonu.a najlepsze zrodla mam na laptopie.coz.. musisz poczekac do jutra az inni pomoga..przykro mi

Tykarollerblade Friend­Chat Napisany: 03 Lis 2011 11:39   Postaw piwo autorowi tego posta

Dzieki za pomoc kod emotikony: :) Chcialam Ci dac pochwale ale nie wiem jak kod emotikony: :(

Casaya Friend­Chat Napisany: 04 Lis 2011 12:09   Postaw piwo autorowi tego posta

Tykarollerblade, niestety nie mozesz bo nie jestes wlascicielm tematu.ale dzieki ...