| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| marekbrown | |
|
FriendChat v1.00 Opis:
Pobieranie / Download:
Opis:
_________________ |
||
| Tykarollerblade | |
|
reup please _________________ |
||
| Casaya | |
|
| Tykarollerblade, prosze nastepnym razem zglaszac wygasle linki klawiszem zglos w prawym rogu postu Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| Tykarollerblade | |
|
| radziubaker, kasperski sie drze i nie pozwala sciagnac pliku: Wykryto zagrożenie: obiekt jest zainfekowany przez Backdoor.Win32.Bifrose.fsi co kolwiek to znaczy.... _________________ |
||
| Casaya | |
|
| Tykarollerblade, to nie moze byc zainfekowane.pobiore dla siebie.zaraz ci powiem o co kaman. edit... to nie jest to.na symbiana jest rozszerzenie sis a tu jest exe.. poprostu koles zauploadowal zle .zaraz znajde nowy edit... link do posta powyzej jest poprawiony.mozesz pobierac.wersja podpisana _________________ |
||
| Tykarollerblade | |
|
Plik pobrany bez problemow ale jest ale podczas instalacji laczy sie z internetem chwile stoi na verifying components.... po czym mowi ze instalation failed instaluje sie friendchat installer i nokia smart installer na raz |
||
| Casaya | |
|
| Tykarollerblade, hm... niestety chyba nic z tego nie bedzie.laptop mam zepsuty i uploaduje z telefonu.a najlepsze zrodla mam na laptopie.coz.. musisz poczekac do jutra az inni pomoga..przykro mi _________________ |
||
| Tykarollerblade | |
|
Dzieki za pomoc Chcialam Ci dac pochwale ale nie wiem jak _________________ |
||
| Casaya | |
|
| Tykarollerblade, niestety nie mozesz bo nie jestes wlascicielm tematu.ale dzieki ... _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Nokia Friend Viewużytkownik może dzielić się ze znajomymi swoim położeniem, a także tworzyć bloga |
Aplikacje | abdullahi | |
SMS-Chat 1.1program obsługujący pocztę sms |
Aplikacje Java | Szymuś | |
imi ChatJest komunikatorem, który nie tylko przesyła obraz z wybranej kamery |
Aplikacje | Jack | |
Blue ChatAplikacja do chatowania przez Bluetooth |
Aplikacje | T@mek | |
Blue Chat v1 |
Aplikacje Java | Szymuś | |
Nokia Chatkomunikator |
Aplikacje | abdullahi | |
Go!Chat for Facebook ProJest to czat dla użytkowników facebook'a. |