| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Jack | |
|
Najnowsza wersja TUTAJ Opis:
Wersja: 2.08 Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| fedu | |
|
| Jest to płatna wersja? | ||
| Jack | |
|
| Przez pierwszy tydzień tylko za transfer a przez kolejne dni i za transfer i trzeba opłacić _________________ |
||
| patrikos23 | |
|
| To lepiej korzystać np. z Inspiro-płacimy tylko za transfer. _________________ |
||
| marcino21ab | |
|
| miałem te gadu często miało zawiechy na 5800 ta wersja ma to samo? | ||
| fedu | |
|
| A jak mam sieć wi-fi w domu, to wtedy nie zapłacę? | ||
| Jack | |
|
| po tygodniu i tak trzeba opłacać abonament a przez ten tydzień darmowy możesz łączyć się przez wifi i nie poniesiesz kosztów za transfer _________________ |
||
| BrasH | |
|
| Witam probowalem juz wiekszosci porad na temat "dlaczego nie dziala gadu gadu " ale niestety nic nie pomgada , telefon mam w sieci orange . instaluje normalnie gg wchodze podaje nr , haslo i trwa łaczenie ........po chwili znika i nic sie nie dzieje niedostepny , opcje >zmien status > dostepny .,... trwa łaczenie po 1min znika i niedostepny , prosze o pomoc pozdrawiam | ||
| Jack | |
|
| Może spróbuj innego GG? Np palringo, uTalk, nimbuzz lub inspiro _________________ |
||
| Artis95 | |
|
| Witam,mam problem,próbowałem zainstalować gg na nokii 5230,ale wyskoczyła mi wiadomość,że ważność certyfikatu wygasła. Co mam zrobić proszę o podpowiedź. | ||
| Jack | |
|
| Cofnąć datę lub podpisać aplikację lub złamać system _________________ |
||
| B rabbit | |
|
| Witam. Mam gg 36i6 jednak nie ma ono archiwum dlatego chciałbym jakieś inne. Opłata wynosi mnie 1.50 za tydzień i 5 zł za miesiąc. Mam pytanie to gg co jest tutaj do ściągnięcia pobiera też opłaty za transfer i z tego co czytałem wynoszą one 50 gr za 100kb. Moje pytanie brzmi czy to dużo ? Ile czasu spędzę na gg jak minie to 100kb ? _________________ |
||
| 1 2 3 4 5 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Mobilne Gadu-Gadu Beta dla telefonów Symbian już dostępne! |
Newsy | Laki1231 | |
Ukazała się nowa wersja Gadu-Gadu na smartfony Nokii |
Newsy | Laki1231 | |
Play: dedykowane Gadu-Gadu bez opłat za transmisję |
Operatorzy GSM | Laki1231 | |
Mobilne Gadu-Gadu Beta w nowej wersji 3.0.3 |
Newsy | Laki1231 | |
Mobilne Gadu-Gadu Beta w nowej wersji 3.0.2 |
Newsy | Laki1231 | |
Mobilne Gadu-Gadu 3.0.5 do pobrania z Ovi Store. |
Newsy | Laki1231 | |
Jak ustawić gadu gadu tak,zebyŁączyło się nie przez wifi tylko przez internet gprs. |
Pytania i Problemy z telefonami | HolyGoalie | |
Nie działa Ci Gadu-Gadu Na Nokii 5800WEJDŹ! |
Pozostałe | HolyGoalie | |
Komórki Gadu-Gadu zadzwonią w tym miesiącu? |
Newsy | Gamer | |
[vivaz] Gadu-Gadu nie działa |
Pytania i Problemy z telefonami | tome77 | |