| Temat Zamknięty przez: Jack |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Szymon035 | |
|
| Witam. Mam taki problem tak to telefon chodzi szybko i płynnie ale gdy ktoś do mnie zadzwoni i już zakończę rozmowę to telefon zaczyna mulić. A jak włączę i wyłaczę telefon tak z 3-4 to znowu działa normalnie. Wiecie może w czym problem? | ||
| Laki1231 | |
|
| Ja obstawiam, że to wina ROM'u _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| xJAmaTOx | |
|
| może po prostu zawalony telefon.. co ty na HARD RESET ? albo jedynie jakiś program do usuwania zbędnych plików.. _________________ |
||
| Szymon035 | |
|
| A co mogę w tej sytuacji zrobić? @ A jaki program? |
||
| patrikos23 | |
|
| Usuń zbędne aplikacje zaśmiecające tele. Jak nie pomoże to hard reset lub wgraj od nowa softa. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Szymon035, wbudowany menadżer w ustawieniach wystarczy, _________________ |
||
| DSV | |
|
| Najlepiej zrób WIPE w Recovery, bądź ustawienia fabryczne czy jakoś tak.. SCL już chyba dawno dostał aktualizacje do 2.3.6 ? Zalecam aktualizacje, jeśli nadal masz Froyo (masz wpisane tak w profilu) _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
Co y nie było i tak wiąże się z romem bo ma przestarzały i on może być przyczyną. A ja bym wolał ICS wgrać odrazu _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| DSV | |
|
Prawda, jest już, ale nie nadaje się do codziennego użytku, za dużo rzeczy nie działa _________________ |
||
| Szymon035 | |
|
stankovi23 napisał/a:
A jak zaktualizować androida?? A co do aplikacji to nie mam dużo zainstalowanych |
||
| DSV | |
|
| Programem Odin najłatwiej, na pewno dostałes go na płycie z telefonem, a jak nie to pobierz. EDIT: program KIES, nazwy mi sie pomyliły :d _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Andka przez KIES w swoim tel zaktualizujesz _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| 1 2 3 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[N8] Notorycznie zacina się |
Pytania i Problemy z telefonami | rosolek92 | |
[n73] Telefon się zacina |
Pytania i Problemy z telefonami | switelolo124 | |
[N97] Telefon zacina się |