| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| karolek2008 | |
|
mam problem mianowicie na mojej noki c5-03 pomimo zainstalowania gameapi nie działa mi np. wave blazer co z tym zrobić? Dodam że mam telefon shakowany. |
||
| Casaya | |
|
| karolek2008, wylacz i wlacz telefon. prosta rzecz a czasem dziala albo w pamieci telefonu zainstaluj. lub czasem qt jest potrzebne _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| radziubaker, do tego tylko game api karolek2008, a jaki problem dokładnie występuje bo nie działa dużo nie mówi _________________ |
||
| tadzik9313 | |
|
Tykarollerblade napisał/a:
wrzuć linka z tym podpisanym jak możesz |
||
| Laki1231 | |
|
| Shakuj system będzie prościej _________________ |
||
| tadzik9313 | |
|
probowalem juz chyba z 10 razy na rozne "w 100% skuteczne" sposoby i mi cos nie wychodzi. zreszta jestem kompletnie zielony w sprawach zwiazanych z telefonem i prawdopodobienstwo ze cos popsuje sobie jest bardzo duze Nie cytuj całego poprzedniego posta // Jackson |
||
| Laki1231 | |
|
| Tym idzie bez najmniejszego problemu i jedt skuteczne. http://symbiane.pl/metoda...911-vt29166.htm _________________ |
||
| tadzik9313 | |
|
| hehe ciężko mi w to uwierzyć, ale chyba się udało ;p co prawda z całego opisu nie udało mi się tylko usunąć folderu C:\shared\ bo go zwyczajnie nie miałem. wydaje mi się jednak ze jest ok bo ściągnąłem przed chwilą GameApi z linku z pierwszej strony i normalnie zainstalowało, a z tego co pamiętam ten plik nie był podpisany. | ||
| « 1 2 3
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[N 500] Game Api , codec pack. |
Szukam | dubal | |
Balloon Gamezręcznościowa |
Gry | wentyl007 | |
The Best Christmas Game EverWyścigi |
Gry | Normad21 | |